Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kertszereto

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
Tanyavilág Valami készül 2011.01.18 17:11:00
Az elmúlt hetekben eléggé eltűntünk. Nem volt nagyon mit kommunikálni, annyit láthattatok csak a TanyaVilág fejlesztéséből, hogy mindig egy kicsivel kevesebb hiba van. Új tárgyak is kerültek a játékba, de nem adtunk arról hírt, hogy min dolgozunk éppen.Eddig minden nagyobb…..
Tanyavilág Javítás hegyek, GYIK 2010.09.24 17:38:00
Ezen a héten inkább a háttérben folyt a munka. Még blogot írni sem volt időnk. A hibajavítások mellett egy nagyobb fejlesztésbe is belefogott a csapat fele, amit a héten akartunk kitolni, de már csak jövő hét lesz belőle. Az elmúlt néhány napban naponta több, mint 250 levél és…..
kertszereto 2010.12.26 08:43:06
@Cili58: Én is megszerettem ezt a játékot és valóban a volt kertemet pótolja, amelytől meg kellett válnom.nagyon hiányzik.De itt a lassúság és a kiszámíthatatlanság mindig bosszant.A felelősséghez és a pontossághoz szoktam.A nem törődömség az hogy ennyi embert semmibe vesznek, nagyon nehezen tolerálom.Szinte egyedül maradtam ennek sem örülök.Már a72 szinten vagyok és sajnálom itt hagyni a játékot.Köszi hogy legalább te odafigyelsz a panaszomra.Kívánok neked nyugodtabb ,békés és boldog Új Évet!
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
Tanyavilág Hamarosan frissítés 2010.12.01 11:03:13
Hiba, hiba, hiba...Percenként 100+ hibajelentést kapunk, képtelenek vagyunk megválaszolni mindet, inkább a javításra fókuszálunk.Ismerjük is a hiba okát, és 14.00 körülre leszünk készen a javítással, amit azonnal feltöltünk.Köszönjük a türelmet.UI: Nagyon sok komment érkezik…..
Tanyavilág UPDATE: SOS LEÁLLÁS! 2010.11.26 16:02:00
2010.11.27. 17:40 UPDATE:Sajnos nem sikerült még mindig kezelni a szerverhibát, csak hétfőn tud folytatódni a játék.Az idő megállt a játékban, senkit sem ér kár. Sőt, 10 aranytallért minden játékosnak jóváírunk az indulás pillanatában.Elnézést a…..
Most örömöt okozunk azoknak, akinkek nem jelentek meg az új küldetések, azaz csak egy lakat, vagy sarló látszódott. Az új küldetések között az eddigikhez méltó módon aljas és kiborító feladatokat találhattok. Sokan jeleztétek, hogy a dézsmálós és a locsolós küldetések…..