Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurkás

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a helyzet veletek emberek?:D Az egész falu a feje tetejére állt!!!!!! Ennyi embert rég  nem láttam pörögni mint mostanság:D:D.....
Megrendelhető az Akadémiai Kiadónál illetve hozzáférhető a könyvtárakban. ..
hurkás 2012.01.19 12:25:18
:)
 a tegnap meghirdetett túrával kapcsolatban: köszönjük a jelentkezéseket (eddig kb 15 fő jelezte szándékát), amennyiben még többen leszünk, csapatokat alakítunk, versenyezni fogunk, persze nyereményekért (és itt nem csucsu cd-re és bézbózsapkára gondolunk)...
A néhány napja kezdődött orvos-storyról már a kuruc.info-n is olvashatunk, a kommentek egyike hivatkozik is rá. Most közöljük a kuruc.info-s postot, kommentek nélkül, de mindenkinek ajánlom a kommentek elolvasását is... Olvasó: Így gyógyítsd a cigányt!Olvasónk írja: Félig…..
hurkás 2012.01.17 11:09:39
@bojgo10: Aha, csak nem értem miért kell kiakadni ennyire azon , hogy a debrő.blog belinkel egy téma kapcsán egy cikket mely egy köztudottan szélsőjobbos hírportálról származik. Nyilván nem fogják éltetni a multi-kultúrát, pláne ilyen hírek hallatán. Az, hogy elhordják mindennek az illetőt véleményem szerint jogos, hiszen normális ember nem mond/csinál ilyeneket mint a kedves apuka. Az ilyen és ehhez hasonló esetek járulnak hozzá, hogy a cigányokról ilyen negatív a közvélemény. De ugye "akinek nem inge ne vegye magára".

Ja és igen. A magyarok között is sok hasonlót, olykor rosszabbat találni, csak hát ugye az arányok...

De nem jártatom a számat mert még rám kiabálják hogy mocskos aljas huje bunkó éhes paraszt.
Hurkás is hozzászólt a tegnapi postunkhoz: Csak egy vélemény: Nem tudom elképzelni azt, hogy valaki egész életét orvoslással tölti, majd bead valakinek egy fecskendő levegőt... Szeretnék pártatlan maradni ugyanis nem ismerem a sztorit, de ez elég hihetetlen számomra, mondom…..
Igazából nem is komment érkezett az egyik postra, hanem egy elég érdekes esemény közlése kerül ki a blogunkra bali10 billentyűzetéből... Tisztelt olvasók! Én nem Feldebrői lakos vagyok de úgy gondolom hogy meg kel tudjátok hogy Feldebrőn mien Orvosotok van. Ugyan is…..
 Kellemes meglepetés ért. December óta nem írtam, és amikor ma felléptem, beléptem, megnéztem, azt láttam, hogy élünk-virulunk. Megnéztem a statisztikát is, az eredmény szép: még mindig olvasnak minket! Nem is kevesen! Meine Ehre heisst Treue: folytatjuk. ..
Nah, ez is eljött, mint minden más.2010.03.19. 11:29. Ez volt az a dátum, amikor a Kezdésnek című post elindított minket. Kicsit döcögve, nehézkesen, de megindultunk, s szerencsére nem a lejtőn lefelé. Májusban megvolt az árvíz is, sajnos csak akkor sikerült a gátat az…..
 Bill Gates földi pályafutását befejezve a kiérdemelt Pokolra kerül. Az Ördög azt mondja neki:- Mutatok neked három helyet. Ezek közül te választhatod ki azt, ahol az örökké tartó bűnhődést fogod eltölteni.Elsőként egy lángoló tavat mutat neki, ahol milliónyi…..
 Ha mindenkit feljelentünk, aki rasszista megjegyzést tesz, ki marad a faluban? Tocqueville az írja, hogy a demokrácia a többség zsarnoksága  a kisebbség felett, de ez akár fordítva is igaz lehet. Virág István elmondta a véleményét, és ehhez joga van. Akárcsak bárki…..
 ha valaki blogot ír és ismeri valamennyire az admin-felületet, tudhatja, hogy milyen sok dolgot láthatunk az olvasókról. látjuk, milyen böngészőt használnak, milyen operációs rendszert, mik a legkedveltebb cikkek és mit ütnek be a keresőbe, hogy eljussanak hozzánk. a…..
az alant látható képnek kötődése van falunkhoz. aki sikeresen megfejti, hogy kit és mit ábrázol annak szerencséje van , az 1 hetes jutalomutat nyer a Hangyás-dombra. ..
 szerkesztőségünk elhatárolódik minden olyan eseménytől, döntéstől, ami további viszályt, széthúzást eredményezhet. az elmúlt évekből ha mást nem is, azt megtanulhattuk, hogy összefogás nélkül sem eredmény, sem eredményes munka nem várható. sajnálatos, ami az…..
Új sorozatot szeretnénk elindítani a blogon, amiben kicsiny falunk történelmével foglalkozunk. Gyökereink (és itt nem konkrét személyekre gondoltunk) ismerete segít megismernünk jelenünket. A tematikus postokhoz várunk anyagot, képet,írást, bármit, ami hozzátartozik múltunkhoz…..
 Nem mai darab, de íme: Hi!Olvasgatom egy ideje a blogot, mert hát mégiscsak érdeklődik az ember a szülőfaluja iránt...De a gond, hogy csak olvasgatnám az utóbbi időben, mert egy kicsit be van halva. Emberek nem kellene egy kicsit felpörgetni ezt?!? Nyomassátok a postokat…..
Szombat este 9 órakor meglovasították egy kerecsendi lakos Simson márkájú motorkerékpárját az Aba söröző bejárata elől. Az aldebrői elkövetőt az objektum külső kamerája rögzítette, azon jól felismerhető, őt eddig nem értük el, sőt valószínűleg egy darabig nem is…..