Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wellcamino

9 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Galaxis VBK I 2012-2013 ősz.JPG Sziasztok,  Ha elfogadjuk, hogy minden értünk van + azért is, hogy tanuljunk, feljődjünk akkor ennek így kellett tegnap lenni.   Persze az Ego ezt nem hagyja és tegnap engem is csalódottá tett, mert -  már a harmadik meccsen nálam…..
SZÜV SE Kispest SE - Saga 2011.10.03 09:24:00
A Budapesti Asztalitenisz Szövetségtől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a Kispest SE I. négy kiemelt játékosa (ami nevezés óta egyébként nem változott) : Buck György, Fenyősy Rudolf, Juhász László és Neuhold Gábor.No comment...A Kispest SE II. 4…..
SZÜV SE Tippeket várok... 2011.09.27 13:30:00
Vajon ki a Kispest SE I.-es és II.-es csapatának a 4-4 kiemeltje, tippeket várok!..
wellcamino 2011.09.27 18:33:40
SZÜV SE Indul a szezon! 2011.09.06 11:42:00
A SZÜV SE 2-es csapata kezdi meg a küzdelmeket ebben az évben, az 1-es csapat még rápihen az első bajnokira! :) Gőzerővel készültünk a bajnoki nyitányra, mindenki rendesen járt edzésre, odateszi magát!Új taggal is bővült a csapatunk, Simon Gergely-el jócskán erősödött…..
SZÜV SE 2011/2012 kerület 1 2011.08.24 14:39:40
Buék 2011/2012! Azt hiszem - azaz szerintem - nem kétséges, hogy a kerület I. osztályból a 2 - es csoport sorsolása jóval nehezebbre sikerült,  a helyezések ill. a játékerőt  figyelembevéve, nem megbántva a másik csoport tagjait.Készítettem egy kimutatást, hogy ki…..
Alu-kor ASE - SZÜV SE I. 7 : 9Legutóbbi meccsünkön képest nálunk Tomi helyett Gergő játszott, náluk Kaiser Jani helyett Mester Géza. Ez alapján (meg a PPKO elleni játékunk alapján) simán ki kellett volna kapnunk, de megcáfolva a papírformát, váratlanul mindenki…..
SZÜV SE Tavaszi harmat 2011.05.20 15:41:00
   Nem hogy elsők nem voltunk magasan, de elég szarok voltunk tavasszal, ez az igazság. Nézzük milyen is volt a szezon második fele. Azonos pontszámnál az egymás ellenit, dönci esetén a szetteket is. A négy játékos, akik tavasszal a legtöbbet…..
Az elején le kell szögezni, a meccs nagyon sportszerű keretek között zajlott le, az ALU-KOR játékosai a játékra összpontosítottak, és ebben élen járt Wellcamino úr (szavát sem lehetett szinte hallani), sőt inkább mi rendeztünk kisebb jeleneteket egymás között az első meccsek…..
wellcamino 2011.04.27 16:23:12
@morocz_tamas:

köszönjük a gratulációkat.
Ahogy tegnap is mondtam az egyik hölgy nézőnek - aki jelezte, hogy jó meccs volt a Miklós elleni - hogy egy picit csúszósnak és porosnak találtam a padlót gondoltam fel is törlöm egyben:)
 Egy pótolt és izgalmas jó meccs A tegnapi napon idegenben pótoltuk az elmaradt SZÜV elleni meccsünket.Először is megköszönjük a tegnapi ellenfélnek, hogy a meccs előtt 2 asztalon melegíthettünk be.A részünkről repülőrajtos és óriási erőket megmozgató…..
 Szokásomtól eltérően - a megszólalási lehetőséget értékelve - én is osztályoznám a tegnapi meccsünkön játszott játékosaink teljesítményét és mellette - bár már egyáltalán nem tervezett  - az ősszel írt két levelem zárását is leírom, mivel mindenki beleadta…..
wellcamino 2011.04.19 15:25:43
@morocz_tamas:

Szia Tamás!

Köszönöm visszajelzésed.
Én örülnék akkor ha játszana is minnél többet mindenkivel, ne csak 1 meccset, ami a 3.helyről dönthet. Bár ez kétségkívül emeli csapatunk jelenlegi image-t.
Bár tanult játékát kívülről nézve messze nem ez az ő súlycsoportja, ezt is mindenki látja.

üdv.: István
wellcamino 2011.04.19 18:22:09
@lpfy48:

Kedves Laci!

Köszönöm a jelentkezésed.

Először is sajnálom, hogy a nyavalyák (remélem nem betegségek) kínoznak beneteket ezt senki nem kívánja senkinek.
Azt hiszem ebből a szempontból a korban 14-15 évvel előttetek járó - egyik legsportszerűbb ember, akit ismerek -Géza bácsit is megillette volna valami, annál az ominózus csusza jelenetnél tök jelentéktelen 4:4-es állásnál, mégha mindenki másképp látta is.

Az említett témával én már nem akartam foglalkozni, elsőként gratuláltam is mindenkinek, de a végén felparázslott a hangulat szurkolónk, talán a csapat és a fiad és talán más között is, amikor hátul pakoltunk, ekkor értem én is oda.
Lehet, hogy már itt keverednek a dolgok én nem emlékszem, hogy olyasmit mondtam volna a fiadnak, ami bántó vagy nagyon bántó lett volna.
Annyit mondtam neki, hogy a felelősség az övé és nem háríhatja át, akkor amikor azt mondta, hogy téged kérdezzelek, miért játszott.
Azt mindenki látja, hogy az ő szintje más, nem a miénk.

Azért, hogy mennyire másképp gondolkodunk arra példa, hogy nekem és azt hiszem mondhatom többes számban is eszem ágában sincs feljutni,ezt már többször elmondtam.
Az 1 év ping pong az stimmel bajnoki rendszerben, de nem állítólag. Erről beszéltünk is tegnap, akkor még nyugodt körülmények között.
A Rákosmente nyugodtan előzzön meg bennünket, ők mindig úgy állnak fel, ahogy kezdték és minden meccsen, nincs hókuszpók. 2-szer ki is kaptunk tőlük, azaz meg is érdemlik az én meglátásomban.
A személyeskedést én messze próbálom kerülni, a jövőben is erre törekszem.

Itt a jelenséget tartom rossznak (és a szabályt mely erre lehetőséget ad) akár nélkülünk, akár velünk és ezután a meccs után írtam erről utoljára.

Szintén baráti üdvözlettel, őszintén jó egészséget kívánva:
István
wellcamino 2011.04.20 07:11:16
@BaseLiner:
Kedves mindenki!

Köszönöm a pro és kontra hozzászólásokat, szerintem jelent ez valamit, hogy ez a téma már 3.-szor és még mindig megmozgatja az embereket, akár a szabályok területére akár az etika területére vonatkozik.

Üdvözlettel:
István
 1978 nagy éve volt a magyar sportnak (emlékezzünk csak a sakkolimpiai győzelemre), de még nagyobb a magyar pingpong sportnak. Ebben az évben európa-bajnokságot tartottak Duisburgban, és a magyar válogatott olyan nyomasztó fölénnyel verte európát, mint manapság a…..
Elég sok az elmaradt meccs, már csak feltételes módban tudok írni a derbikről. Ha meg lesznek tartva...Kerület I./1PPKO SC - KSI VII.   Szerintem lehet ez a meccs szorosabb a vártnál, ősszel 10-6-ra nyert csak a PPKO csapata.Kerület I./2.ALU-KOR ASE -…..
SZÜV SE Itt a kis Dzsala elnök 2011.01.13 13:05:00
Pár napja nem írok olyan aktívan a blogba, ennek oka a kis Dzsala elnök(nő):..
Az őszi eredmények alapján, beleértve a százalékokat, az egymás elleni eredményeket ez jött ki:Andris csak Horváth Kálmánnal áll egy százalékon, így nem is veszíthet szinte meccset, azonban becsúszhat két vereség, tipp összesen év végén: 96%Tomi remekül szerepelt tavasszal,…..
SZÜV SE Változás nélkül 2010.12.13 23:18:00
Sziasztok, a mai meccsünkön sajnos nem nyertünk a Szufla ellen.Nem nem a Szufla IV ellen akivel egy csoportban vagyunk, hanem ma egy olyan 4.taggal felálló csapat ellen akinek soraiban olyan játékos szerepelt aki ebben az évben egy meccset sem játszott. Annak ellenére, hogy az…..
Veress Barna a 13. fordulóban elérte a hatodik meccsét fentebbi osztályban, így kipottyant a Kispest SE IV. keretéből! A szabályok értelmében a Kispest SE IV.-ben (sem V.-ben) már a 2010-2011-es szezonban nem játszhat és a 2/1-ben a Centerline V. ill. a…..
SZÜV SE Meglepetések napja 2010.11.30 14:05:00
Az ALU-KOR még senkitől sem szenvedett 9-7-nél nagyobb vereséget, a Rákosmentiek kellemetlen stílusukkal azonban alaposan meglepték őket. Wiszkidenszky újabb nagy skalpot szerzett, Horváth Kálmánt verte most el, ezzel jogossá formálódik Pölöskei képe honlapunkra! Kaiser János…..
wellcamino 2010.11.30 14:36:18
@wellcamino: azt én mostmár a teljes év végére tartogatom :). De, valahogy úgy érzem, hogy még idén is lesz egy- két körbeverés a 2-6 helyezett között.
wellcamino 2010.11.30 14:37:50
@Dzsala elnök:

Hát igen, a legjobb csapat fogja nyerni, az az ti, de ez így van jól(legalább nem lesz teher rajtunk ellenetek)
wellcamino 2010.11.30 14:48:55
@Dzsala elnök: hát igen, ki gondolná, hogy a Poén is elbír 4 Strilinges vereséget is.
A képcsere "jóváhagyva" :), de Kálmán biztos igyekszik majd.
Nézzük az utolsó 3 fordulóban és azután mi várható a kerületi bajnokságban:Kerület 1/1:A PPKO SC-től már nagyon nehéz elvenni az őszi elsőséget, KFKI IV., Újbuda VI. és 1. sz. Építők SK van neki hátra, ebből még az Építők a legerősebb, ha nem…..
SZÜV SE A megkerült cipő 2010.11.24 20:06:00
 Sziasztok, nagy mázlid volt, mert pont arra jártam este és megtaláltam a cipőt.Küldöm.Üdv.: wellcamino ..
SZÜV SE Új kép bal felül 2010.11.16 13:06:00
Mivel jelenleg Andris és Halászi vezeti a kerület 1-es ranglistákat, de Andrisnak jobb a százaléka, ezért kitettem Andrist! :)Csak érdekességként: még sosem játszottak egymás ellen tudtommal.Később: időközben Horváth Kálmán lett az első, de a mi pujánk marad kint a…..
SZÜV SE Játszani vagy "játszani" 2010.11.03 15:43:00
 Kedves Mindenki! Tisztelettel remélem nem élek vissza a kapott írói státuszommal, ha felvetem az alábbi témát. Ha jószándékú vitaindítónak megteszi és tanulok belőle én is, akkor már megérte.Mint más labda sportágból érkező "zöldfülűnek"…..
SZÜV SE Akkor kié a Poén? 2010.10.26 18:48:00
A korábbi meccseinken felmerült és tisztelettel várom hozzászólásotokat, mivel hivatalos helyről hiába vártuk a választ.A szituáció: úgy ütöm meg (csavarom) a labdát, hogy az ellenfél csak az én térfelem területéről - azaz az én oldalamról - tudja letenni/leütni a…..