Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DANNYhun

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában igyekszem kerülni azokat a témákat, amelyek nagy valószínűséggel végigfutnak a nem legós blogokon is, hiszen úgyis látjátok/láttátok már őket, sok újdonságerejük nincsen. Így nem számoltunk be a múlt héten Friedemann Wachsmuth nagyszerű Super 8-as…..
Gyáróriások. Nem kell hozzá tévé, csak két kattintás.Más. A LEGO.com-on folyamatban van egy TECHNIC verseny (Take the Challenge). Az egyik versenyző (balu_kabalu13) szerintem nem más, mint rendszeres olvasónk, kommentelőnk és lelkes kritkusunk, balukabalu. Megérdemel tőlünk is pár…..
Szép és jó vagy sem, nekem kéne egy 8404-es Public Transport Station. Nagyon. De nincs rá pénz, és hely se lenne neki. Nosza hát, csináljuk meg apróban (microscale-ben):Azt hiszem, majdnem minden megvan: villamos, busz, kabrio, utcaseprő autó, újságárus pulttal és…..
DANNYhun 2011.03.13 10:38:53
Az 1984-ben a keszthelyi moziban rettegtem végig azt az egyébként 1976-os, csak hozzánk kicsit késve elért King Kong feldolgozást. Ez a változat az én King Kong élményem, az újabb feldolgozások se el-, se meg nem érintettek. Egyébként majdnem 8 évesen nem annyira hatalmasra…..
DANNYhun 2011.03.01 10:10:08
@DANNYhun: persze még ettől megalkothatom a sajátomat, de akkor is... (sértődött, durcás kisgyerek vagyok per pillanat)
DANNYhun 2011.03.01 18:26:51
@tutuka: valami olyasmi, némítsd le a tv-t a film nézése közben, és akkor csendben fog tombolni ;P
Minap került a házhoz az új, 2011-es Lego katalógus, és megakadt a szemem a rendőrségi készleteket bemutató oldalakon (26-27. oldal) néhány jeleneten.Kattra megnő!Nem tudom, ki hogy van vele, de az én (zömmel darabokban elpakolt, ezért inkább képzeletbeli) Legóvárosom nem utópia,…..
A készletek normális képeivel együtt a licenszelt készletek szokásos velejárójáról, a videojátéról is kiderültek részletek de legalábbis a trailer. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides néven érkezik majd májusban. Vicces, szép, hangulatos, ráadásul elég legó. |…..
A múlt héten arra kértelek benneteket, hogy nyilatkozzatok a legózási preferenciáitokról. Nem kevesen vettétek is a fáradtságot, és megjelöltétek a kedvenc témáitokat. A szavazás vasárnap este 1778 voksnál zárult. Hogy ez hány embert jelent, arról egy 200 dolláros…..
Sajnos hazánkban most nincs valami kellemes idő, így inkább elkalauzollak benneteket Egyiptomba, majd később a trópusi esőerdőkbe.Adventurers - Egyiptom A kalandorok sorozat 1998ban indult útjára. A készletek célja a világ egzotikus tájainak bemutatása volt. Ezeknek első…..
DANNYhun 2011.02.07 08:43:23
Nekem is tetszettek a készletek, nagyon hajaztak az Indiana Jones témára (persze akkor még nem is sejtettem, hogy valaha is lesz ilyen). A brickset.com/detail/?Set=5928-1 készlet volt az utolsó készlet, amit vettem, gyerekként. Akkor az nagyon tetszett, és nem is bántam meg a vásárlást. A megvétel célja egyrészt az volt, hogy legyen egy frankó repülőm, meg hát a készlethez járt négy szürke puska is, amire nagyon vágytam... a western témából ugyanis valahogy kimaradt a gyűjtögetés, legalábbis puskám nem volt.
Az elfeledett készletek sorozat sikerén felbuzdulva egy újabb történeti-jellegű posztfolyamba fogunk bele. Magyar katalógusokon keresztül mutatunk be teljes éveket. Bizonyára sokaknak ismerősek lesznek a képek. Ez is a célunk: emlékezni, rendszerezni, fanyalogni, vagy éppen…..
Rövid LEGO zoológiai evolúciós áttekintésünk folytatásában a tenger mélyére ereszkedünk, barlangokban kúszunk végig, megfordulunk a mozi világában és inspirációt nyerünk a kockák újszerű használatához. (Ha nem olvastad még: az első részt itt találod.) IV. fejezet:…..
Rövid LEGO zoológiai evolúciós áttekintésünk szükségszerűen (vagy méginkább a saját elhatározásom és érdeklődési köröm folytán) kizárólag a minifig léptékű, nem (vagy csak félig-meddig) fantáziaszülte, nem kihalt, és nem kockákból épített lényekre korlátozódik.…..
DANNYhun 2011.01.19 16:10:41
@tío: sőt, ha már yeti, akkor ott a Star Wars érában a wampa is :) (8089 - Hoth Wampa Cave)

Amúgy kitűnő a cikk, én is várom a folytatást! :)
Személy szerint, én nagyon szeretem ezt a szettet, menő kis autó. A Hot-rodok amúgy is azok. Számomra nagy hasonlóságot mutat a 8402 Sports Carral. Menő csávó, menő autóval lerobban. (tutuka)I. AlapadatokNeve: Rebel RoadsterSorozatszám: 6538Témakör: TownAltéma: VehiclesKiadás éve:…..
Az biztos, hogy az év legkétéségbeejtőbb időszaka tévézős szempontból a karácsonyi: 3 napon át kizárólag elveszett kisgyerekek hullanak az égből, majd a betörők reszketnek, hogy a napot egy olyan szerelmes történet zárja, amiben vannak kölyökkutyák, de legalábbis kisállatok…..
DANNYhun 2010.12.26 15:56:38
@tutuka: elolvastam én figyelmesen már elsőre is, most már értem mit akartál vele, mégis olyan fura, bocsi, nem kukacoskodni akartam... néha nekem sem sikerül azt gépelnem amit eredetileg akartam ;)
Time Travels1996-ban, a Lego cég egy teljesen új koncepcióval rukkolt elő. A történet szerint, Dr. Cyber, és asszisztense Tim, időutazó gépek segítségével bejárják a különböző idősíkokat, hogy tudást gyűjtsenek. A koncepciót látszólag a Vissza a jövőbe c. film…..
DANNYhun 2010.12.18 16:08:41
@Konstans: www.brickfactory.info/theme/index.html
ezen az oldalon is megtalálod, válaszd ki a kívánt témát... én mindig ezt az oldalt használom ilyesmire, amit eddig kerestem, mind fent volt
Nagyon-nagyon régen megkaptam már ezt a végigjátszást, de félretettem egy olyan időpontra, amikor már esedékes a 2010-es adventi kalendárium beszerzése – hátha pár olvasónak kedvet csinál. Nos, nézzétek meg hogy ment ez tavaly (még kapható), aztán döntsétek el, hogy…..