Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bambi Jedi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Szociális Szakma petíciója  a szülészeti ellátórendszer reformjáért és Geréb Ágnesért A Szociális Szakma alábbi képviselői és a hozzájuk csatlakozók  - aláírásukkal is megerősítve - döbbenten fogadják és tiltakoznak az ellen,  ahogyan…..
Bambi Jedi 2010.10.26 11:56:36
@belekotty: ajánlott olvasmány, mert látom ott tartasz, hogy felfedezed a világot, a bokor nem rossz kiindulópont, csak lássál tovább, persze megnézheted azt is, hogy a körülötted lévő nők mi tettek érted, talán többet, mint Semmelweis Ignác, vagy a szőkítő feltalálója...ez utóbbiban nem vagyok annyira biztos!

hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%ADres_magyar_n%C5%91k_list%C3%A1ja
Bambi Jedi 2010.10.26 12:35:44
@genyamagyar:

csak csendesen nevetgélj, mert feltételezem nem a tampon feltalálója sz"rt a világra ugye? És a seggedet se a faág törölte ki? Bár ez szintén annyira tartozik ide, mint az eddigi összes kommented....kivéve persze, hogy minden gyereknek joga van a legnagyobb biztonsághoz stb. egy ideális világban...kellene, hogy legyen mindenkinek, minden, ahogy egy rendes, független, nem NEMIs (SIC!) annyira elfogult és törvénytelen tárgyalásra, igazságszolgáltatásra, szólásszabadságra és így tovább...