Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoviSzil

75 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erotikus novellák Ismét... 2018.01.29 10:55:14
  Ismét kiszolgáltatva álltam, egy kanos férfi szeme előtt. Elpirultam, de ez már szinte semmiség az eddigiekhez. A férfi parancsolóan beszélt: "​Látod az eszközöket, ugye? :)" Láttam bizony: nyakörv, kaloda, bilincs, szájpecek, kötél, ostor, csipeszek és tűk.... "Felteszek rád ezek után egy…..
Az alábbi kiegészítéseket tenném Király Edu félinformációkat tartalmazó posztjához.****Ti AZT tudjátok, amit az illető, "Mentősruhás" Király Edu leírt. Semmi más infótok nincs. Jól ír, szépen fogalmaz. Beveti a mentős ruháját is, hogy ezzel jelezze, ő jószándékú, ártatlan ember.Nyílván az is. ..
Hazánkban a települések több mint felén közepes vagy súlyos a lakossági fűtésből származó légszennyezés, az energiaszegénység a települési önkormányzatok csaknem 80%-át érinti..
Presszó Mikor született Jézus? 2017.12.25 12:03:30
A hagyomány, és az egyház úgy tartja, karácsony Jézus születésnapja, és az időszámítás kezdete is egyben. Valószínűleg egyik állítás sem igaz, és erre a Bibliában is találhatunk bizonyítékokat. A keresztény egyház a karácsonnyal valójában a pogány télinapforduló-ünnepre próbált rátelepedni. De…..
Már az is érdekes, hogy mit keres egy hamis Huawei tok az eMag kínálatában. Az sem elegáns (sőt!),  hogy a vásárlói értékeléseket szűrik az oldalra kikerülés előtt. Azt a fura ügyfélszolgálati és panaszkezelési policyt meg el sem merjük képzelni, aminek az eredménye egy szomorú fejecskével ellátott…..
Egyhangúlag elfogadta az orosz Állami Duma (a parlament alsóháza) szerdán azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi a külföldi vagy a határon túlról finanszírozott sajtóorgánumok külföldi ügynökként történő bejegyzését.     A harmadik, végleges változatban is megszavazott törvénymódosítást arra…..
A Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának folyószámla-kezelési és végrehajtási igazgatóhelyettese árverést tűzött ki Gáspár Győző ingóságaira. A végrehajtás adóssága miatt indult. Vele és társaival szemben 50 milliós költségvetési csalás gyanújával nyomoz a NAV. A közigazgatási eljárás keretében a…..
Összesen 14 embert hallgattak ki gyanúsítottként és négyet még keres a rendőrség a Groupama Arénában történt verekedéssel összefüggésben - közölte a rendőrség a police.hu-n szerdán. A közleményben emlékeztettek, november 4-én Budapesten, a Groupama Arénában ismeretlen tettesek bántalmaztak két…..
Ha egy állami kampánytámogatásban részesülő párt az országgyűlési választáson egyszázalékos eredményt sem ér el, köteles visszafizetni az államtól kapott kampánypénzt - döntött a parlament kedden a kampányfinanszírozási törvény módosításával.     A fideszes Gulyás Gergely és Répássy Róbert -…..
Az Országgyűlés kedden szigorította a büntető törvénykönyvet (Btk.), így ezentúl véglegesen el kell tiltani a gyermekekkel való foglalkozástól azokat, akik 18 évnél fiatalabbak sérelmére követnek el a nemi élet szabadsága, a nemi erkölcs elleni bűncselekményt. A Fidesz által javasolt…..
A világ több mint 15 ezer tudósa írt aggódó levelet a Föld állapotáról. Az "emberiségnek szóló levél" egy 25 ével ezelőtti figyelmeztető üzenet frissített változata. Az elsőt a Union of Concerned Scientists (Aggódó Tudósok Szövetsége) küldte, mintegy 1700-an írták alá. A szakértők szerint a helyzet…..
A Huffingtonpost cikke szerint a világhírű - tavaly Magyarországon is sikerrel fellépő - Louis C.K. egy ízben  a szintén előadóművész duót, Dana Min Goodmant és Julia Wolovot hívta meg szállodai szobájába, ahol váratlanul levetkőzött és maszturbálni kezdett a nők szeme láttára. Egy harmadik…..
A kérdés egyszerű: mikor követelik a rosszlanyok.hu és a startapro betilotását?  Az utóbbi időben sokan hangot adtak ("hangemberek") annak,. hogy a puncs.hu  tűrhetetlen, és tilcsákbe stb. Leszámítva azt, hogy ezzel természetesen csak az oldalnak csinálnak reklámot - nem lehet amúgy, hogy a…..
A brit nők felét, a férfiak egyötödét éri szexuális zaklatás valamilyen formában a munkahelyén, vagy az általa látogatott oktatási intézményben" - derült ki a BBC Radio 5 megbízásából készült felmérésből, amelyet a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein amerikai filmproducerrel…..
Presszó Elhunyt George Young 2017.10.23 07:45:39
George Young ausztrál rockzenész, gitáros, dalszerző és producer 1946 november 6-án született Skóciában,  Glasgowban. Testvérei, Malcolm és  Angus az AC/DC tagjai. (Malcolm tavaly kivált az együttesből.) Az AC/DC hivatalos közleményében úgy fogalmaz: fájdalommal a szívükben kell bejelenteniük a…..
Presszó Áll a Facebook. 2017.10.19 15:42:30
DNS-probléma lehet...
Presszó Legjobb ajtóüzenet: 2017.10.17 14:06:17
"Én vagyok a nő a "rasszista" Dove-reklámból. Nem vagyok áldozat." Lola Ogunyemi táncos, Londonban él. Nigériainak vallja magát, bár Londonban született és Atlantában nőtt fel. Mint elmondta, gyerekkorától szembesült az etnikai sztereotípiákkal, olyan mondatokkal például, hogy "csinos lány vagy... …..
Mikor hazaérek, nincsen otthon senki. A gyerekek még iskolában vannak, a feleségem vásárolni ment. „Ah, ez jó! Egy kis csend és nyugalom, enyém a lakás!” Persze ilyenkor semmi nem jut az eszembe, ami szuper lenne a nem várt kikapcsolódásra. Már csak azért sem, mert tudom, hogy…..
KoviSzil 2017.09.28 08:39:29
@MAC-Ka: bármilyen meglepő, ha valaki kevesebbet eszik, tényleg le fog fogyni.
Egyszerű fizika / matek.

Szívesen.
Szombat éjjel, vasárnap hajnalban egy fehér kisbusz felhajtott a London Bridge-re, és több embert elgázolt. A közeli Borrough Markethnél az elkövetők embereket kezdtek késelni. 6 ember meghalt, 48 embert vittek kőrházba A három támadót lelőtte a rendőrség A rendőrök Vauxhallhoz is kivonultak,…..
A helyszínelők objektív bizonyítékokat szolgáltatnak az igazságszolgáltatás számára, munkájuk kiemelten fontos, hiszen képeiket bizonyítékok gyűjtésére, bűnügyi helyszínek rögzítésére, gyanúsítottak azonosítására, elfogásuk elősegítésére és az események tudósítására is használják. Az első magyar…..
"Sajnálatos módon a Köztársaság Elnöki Hivatal, ami egy rendkívül fontos intézménye lenne a magyar népnek abban a tekintetben, hogy garanciáját adja a szabadságjogok érvényesítésének, ezt a funkcióját megszüntette, felmondta. Egy az egyben kinevezőinek a szolgálatába állította ezt a hivatalt és…..
Ma hajnalban (fél 4 körül) a Pecsánál a behajtani akaró munkagépet - markolót - sikeresen blokkolta néhány ligetvédő. KIsebb incidensekkel járt a dolog, az egyik ligetvédőt kis híján elsodorta a munkagép, a másiknak  fejsérülést okozott. Amikor a ligetvédők telefonon kihívták a rendőrséget, a…..
Orbán Viktor miniszterelnök a héten a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évadnyitóján többek között arról beszélt, hogy meg kell őrizni Magyarország etnikai homogenitását. Ez a mondat viszont a leíratba nem került bele (ki tudja, miért, tippelni sem merünk...). Kovács Zoltán a…..