Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abszolút alkohol

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
abszolút alkohol 2010.10.26 11:44:46
abszolút alkohol 2010.10.26 13:03:39
A New York Post információi szerint a november 21-én rajtoló amerikai Top Gear (a History Channel adásán lesz látható) kis túlzással csak a műsorvezetők személyében és az akcentusban fog különbözni a brit eredetitől. A lap szerint a világ minden részén rendkívül népszerű…..
abszolút alkohol 2010.10.26 12:50:33
Az RTL Klub bejelentette, hogy hat sztárral teszteli a Való Világ villáját, a celebeknek egy hete lesz, hogy betörjék az ágyat, meg bemelegítsék a kanapét a valódi játékosok előtt, eközben a stáb kipróbálja a világítást és a kamerákat. Ha már ott vannak, akkor persze adásba…..
abszolút alkohol 2010.10.26 09:41:12
@rona155:
küldözgessétek csak az sms-eket, valamiből a fosadók is meg kell, hogy éljenek.