Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cursor10

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Norvégia annak idején nem csatlakozott az eurózónához, és jelenleg úgy néz ki, hogy ez igen bölcs döntés volt a részükről. Gyanítom, hogy mostanában nem is fognak kapkodni a lehetőség után.A jelek szerint a Mario Draghi, és az ECB piramis-játékából is kimaradnának.Nem is…..
cursor10 2012.05.07 06:44:28
@Kiszámoló:
"Csak arra reagáltam, hogy a norvégok életszínvonalából levonhatjuk, hogy tudnak valamit. Igen, feltárni az olajmezőket."
Szerinted mi hol tartanánk ilyen lehetőségekkel?
Megmondom,kb ugyanott ahol most vagyunk. A nyereség egy részét a jövőnek gyűjtik. Nálunk ilyen dolgot el tudsz képzelni?
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
cursor10 2011.02.28 13:06:22
@Pepe135: A valóság az,hogy Ausztria Hofer(Aldi),Lidl 0,65 Eur=179 Ft/kg
Billa,Interspar 0,75 Eur=207Ft/kg
A saját szememmel láttam és vásároltam is.
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
A jóslás akkor kifejezetten nehéz dolog, ha a jövőre vonatkozik. A múlt esetében valamivel könnyebb a dolog. Most is nehéz megítélni. hogy vajon meg tudják/merik-e tenni a hatalmas ötletet, amitől teljesen kiakadt egy teljes szubkultúra. Az MR2 átszervezése körül számtalan…..
cursor10 2010.10.26 09:21:41
@Jaffar: Mindenki csak arról beszél,hogy milyen most a Petőfi.Arról senki sem beszél,hogy miért kellet ezt csinálni a régivel.Az átalakulás előtt is rengeteg magyar számot játszottak(olyanokat,amiket azóta nem is hallottam)+rengeteg érdekes témával foglalkoztak.Olyan adókból,ahol csak zene van Dunát lehetne rekeszteni.31 éves voltam amikor elb....ták a legjobb adót.Ha olyan lesz,amilyen volt akkor legalább 1 dolog miatt szeretni fogom ezt a kormányt.