Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalmakalap

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
már megint esik,nem is eső, csak lebegővízcseppek mindenhol,amitől minden vizes,rondák a panelekés lehullott, málló levelektapadnak a cipőm oldalához,ahogy keresztülvágok a fák alatta panelek között,és olyan szürke és sötétodafent az ég,mintha agyon akarna nyomni minket,pedig…..
Catherine De Noir A hely... 2013.11.06 18:03:25
...ami nagyon szép ...tényleg nagyon szép ...ahol van rádió a hotelszobában ...és mentőmellény is ...ahol Kafka élt ...és ahol járt Bartimaeus :) ...ahol ilyen mókás dolgok vannak ...meg ilyenek ...meg sirályok sorban ...ahol így mondják, hogy…..
szalmakalap 2013.11.18 15:25:13
 Ezen gondolkozom, miközben az utolsó előtti padsorban ülök a fizikateremben, alig látok el a tábláig, és éppen dolgozatot írnánk, ha nem ígérjük meg, hogy szép csendben maradunk, nem foglalkozunk semmi mással és végigfeleljük az egész órát. Végül is, egy fizikadoga…..
 A képernyő jobb alsó sarkában lévő apró órácska 22:54-et mutat, de nem hiszek neki.  Mert miért lenne értelme bárminek is? Megannyi ötlet. Rólam és a világról, a világról és rólam, másokról, másokról és a világról, róla, akárkiről, titokban és nyíltan.…..
szalmakalap 2013.04.09 15:15:12
 11 óra 59 perc volt, amikor a téren kialudtak a fények, feltámadt a szél, szétfújta a szép kupacba rendezett őszi faleveleket, és még mindig nem volt éjfél, amikor az eső szakadni kezdett. Igazán teátrális pillanat lehetett volna. A két csuklyás mókus lemászott a…..
 Zihálva ébredsz, kezed az ágy melletti villanykapcsolót csapkodja, de hiába: a lámpa nem ég. Kétségbeesett vagy és nem gondolkodsz - harcolnod kéne, menekülnöd, vagy legalább sikítanod, csak hogy egy csöppnyi sikerélményem lehessen, de te csak kapcsolgatod a villanyt,…..
Catherine De Noir Jó éjszakát :) 2013.02.19 21:58:04
Jó éjtavagy parányi jóvátétel a szalmakalapodnak A pici, képzeltentanulószellem,amikor eljött az este,az ágyát megkereste,  felhúzta a pizsijét,imádkozott kicsikét,majd önfeledten, szabadonugrált egy csöppet a matracon.  Aztán mikor elfáradtmegvetette az…..
" A szövegek érinthetik a mozgás-, látás-, hallássérültek, az értelmi és beszédfogyatékosok, az autisták és a halmozottan fogyatékosok mindennapjait. Célja az, hogy akadályoztatott társaink élethelyzeteit az irodalmi diskurzus terébe emelje, ezzel is artikulálja a…..
szalmakalap 2013.02.17 20:58:13
Catherine De Noir Lezárás. 2013.02.09 23:37:13
   Időnként eszembe jut, amíg tart a nyári szünet, de mindig úgy döntök: majd szeptemberben. Eljön a szeptember. Elmegyek és elmagyarázom nekik, miért. Elbúcsúzom. Elköszönünk egymástól, lezárunk egy korszakot, továbblépünk. Mármint én. De nem tettem…..
és csak illúzióa karodba szúrt infúzió  a cirkuszban, a porondon,a hegek az arcodon,a falak mögött, a sátor- morfiummámor -egy lépéssel előttedés te meg lelőtteda cirkusz, a fények,az életkörülményekmint egy fényképet,  a tükörképed.és nem ő volt a…..
Napok kérdése és lezárul az első egyetemi szemeszterem. Vegyes érzelmekkel zárom ezt a félévet. Bér két utóvizsgám még hátra van, elmondhatom, hogy az eddig eredményeim a befektetett energiával arányosak, ezért panaszkodni nincs okom. Elégedetlen azért vagyok, mert úgy érzem…..