Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grievous Tábornok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..
Pár filmes blog pályázatára készítettem el ezt a videót. Még nem csináltam ilyet, elég sok vágásmunka kellett, még szerencse, hogy viszonylag jól ismerem a filmet. Remélem kedvet csináltam nektek és szívből ajánlom a kedvenc színészem többi művét is.  ..
Eszméletlen mik történnek a belvárosban!  Soundtrack: Richard Cheese - Feeling this  ..
Grievous Tábornok 2010.10.25 20:49:36
@freddyD: cső freddy itt is irok neked ha olvasnád bemutatnád videón a code of honor 1-2 őt és a mafia 2 őt jó lenne ha bemutatnád irj majd ha bemutatod cs.
    Itt van minden idők legrosszabb játéka.De ténylegAz egészben tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy garantáltan volt olyan, hogy egy szülő ezt megvette a gyereknek ajándékba...Ja, és egy jelenetnél a rossz és helytelen angol kiejtés/nyelvtan szándékos ;) Mielőtt még…..
Grievous Tábornok 2010.10.25 20:43:55
@freddyD: cső freddy tudok 3 akció pc amit jó lenne ha a videón bemutatnál code of honor 1 vagy második része abba van sok bemutatni való meg még a mafia 2 őt is jó lenne ha bemutatnad mert szerintem bug az van benne ezeket már végig vittem egyenlőre ennyi majd ha tdod akkor mutasd be.
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Grievous Tábornok 2010.10.25 20:36:20
@Sarg3: csösztök tudok sok jó pc játékot amit belehetne mutatni fredy ha olvasod jó lenne ha bemutatnád ezek közül valameiket pl: code of honor 1 vagy 2 ik része mer van benne bemutatni való szerintem meg a mafia 2 is jó lenne a ha bemutatnad az is klasz játék de vann abba is bug bőven egyenlőre ennyi.