Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csutakurfi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Movie Tank 10 Kedvenc Színészem 2014.10.07 07:30:00
Gyorsan fussuk le a kötelező köröket! Igen, volt egy Top10 Kedvenc színészem lista még valamikor egymilliárd évvel ezelőtt. Mondanom se kell, hogy az a cikk, azontúl, hogy összecsapott és átgondolatlan volt, jó ideje már borzasztóan elavultnak is tekinthető. Inkább be se linkelem…..
Űbermegabréking! A Metallica kiadta első kislemezét ahhoz az albumhoz, ami a soundtrackje lesz a hamarosan mozikba kerülő Metallica Through the Never című térhatású mozifilmnek! A klasszikus Master Of Puppets dalt lehet meghallgatni teljes egészében, úgy, ahogy még az soha nem…..
A nemrég a Cancer Bats-cel hazánkat is meglátogató Liam Cormier a Bullet For My Valentine frontemberével Matt Tuckkal állt össze egy új sideproject erejéig, amelynek többi tagját a Pitchshifter, Glamour Of The Kill és a Rise To Remain zenekarokból verbuválták össze. Az AxeWound…..
csutakurfi 2012.05.02 18:29:11
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..