Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r.marti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel tavaly szeptemberben született egy bejegyzés Új életem első félmaratonja címmel, úgy éreztem, az a minimum, hogy most megírom a maratoni párját - újra túlestem a "tűzkeresztségen", és a félmaraton után a maratont is teljesítettem, immár anyaként, az új életemben. A…..
r.marti 2013.11.01 07:34:45
@haanchee: Nagyon szívesen!:) De ez tényleg csak az én, egyéni véleményem!:)Tényleg borzasztóan körülményes sokszor megoldani a frissítést...nekem is csak a férjem segítségével szokott sikerülni!
Viszont én már hozzászoktam, hogy félmartoni távig nem frissítek, csak az után. Utána viszont megállok a frissítésnél, direkt nagyon leves almát választok, hogy ne kelljen sokat rágni (az alma héjával már volt kellemetlen élményem, azóta mindig hámozom!:D), apróra felkockázom, elropogtatok néhány szem sós mandulát vagy eszem egy kis enyhén sózott paradicsomot is (főleg nyáron, ha sokat izzadok). Ja és szőlő is szokott nálam lenni vész esetére, de szőlőcukrot soha nem veszek be! Ezt mondjuk megismételem minden 6-8. km után. Olyan volt már, hogy a versenyen nagyon elfáradtam, vagy nagyon fájt a lábam, de olyan még soha nem fordult elő velem futás közben, hogy a gyomrom rendetlenkedjen, pedig az a leggyengébb láncszem a testemben (rengeteg különféle ételallergiám van). De azt hiszem, nincs egyedül üdvözítő módszer, mindenkinek magának kell megtalálnia a megfelelő utat!:) Kívánom, hogy sok szép, rosszullétmentes futásod legyen!!!:)
avagy Hogyan jöttem rá, hogy tényleg nem nekem való az online társkereső. Mert voltak félelmeim, hogy nem fog bejönni, de akadtak körülöttem páran, akik biztattak, hogy de-de, jó lesz az, adni kell egy esélyt, mások szerint viszont nem volt jó ötlet és akadt egy kemény mag, aki…..