Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V04

89 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárvár egyre inkább felismeri az internetben rejlő lehetőségeket. Ez jó. Az már kevésbé, hogy ezt körülbelül tíz, de legjobb esetben is öt éves késéssel teszi. Szerencsére a városban működik egy megsüvegelendő alternatív zenei klub. Abból aztán már évekkel ezelőtt…..
SárvárBlogger Tenisz, de minek? 2011.10.25 22:54:00
Jó magam is keveredtem kellemetlen szituációba a sárvári teniszpálya kapcsán, pedig azt még életemben nem használtam. Ennek taglalásától most eltekintenék. Az immár köztudott, hogy tulajdonosváltás után immár a város egyik köztiszteletben álló vállalkozója az üzemeltető.…..
A Rába menti töltést is elérte a tavasz. A vadregényes tájon bizony már évtizedek óta megvannak a jól bevált horgászhelyek, amelyeken akár még fürdőzni is kedve szottyanna az embernek. Pláne a homokos partot látva. Vigyázat, egyáltalán nem garantált, hogy pár hét múlva is…..
Teljes kapacitással üzemel az Ikervár mellé telepített szélerőmű- park. Az elemek jó időben akár a városból is láthatóak.www.alternativenergia.hu/szeleromu-park-epul-ikervaron/18279        ..
SárvárBlogger Sárvári Mozi 2011.04.07 11:32:00
Immár hat esztendeje nincs városi mozi Sárváron. A filmszínház 2005-ben zárt be, miután 2000-től bérbe adta az önkormányzat. Az '90-es években még több tízezres éves forgalmat bonyolító sárvári mozit utolsó éveiben nagyon kevesen látogatták. Nem volt ritka, hogy egy- egy…..
Sárvár sportja Nem sikerült! 2010.05.16 10:43:00
Nem sikerült!A Sárvárfürdő Kinizsi NB2-es női kézilabda csapatának "mindössze" az utolsó előtti helyen álló Tapolcát kellett volna legyőzniük, hogy bajnoki címet ünnepelhessenek. Nem sikerült. A lányok 22:22-es döntelennel zárták a bajnokságot, ami azt jelenti, hogy…..
Egy lépésre a bajnoki címtől a sárvári kézilabda csapat. Még a Hévíz elleni 28:22-es vereség is belefért, mivel a nagy rivális Audi ETO sem tudott győzni az utolsó fordulóban. A győriek Bükön kaptak ki, így ha a Sárvárfürdő Kinizsi megnyeri a Tapolca elleni idegenbeli…..
A sárváriak két fordulóval a bajnokság vége előtt mindössze rosszabb gólarányuknak köszönhetően állnak a második helyen a Győri Audi ETO csapata mögött. Vasárnap délelőtt 11 órakor a kilencedik helyen álló Hévíz lesz Vilics Tamás edző csapatának ellenfele az…..
Sárvár sportja Ez is lehetne... 2010.04.19 09:52:00
Sokan kifogásolják, hogy a Sárvár FC-nek nincs igazi címere, amit büszkén fel lehetne varrni a csapat mezére. Én megpróbáltam kigondolni egy címert, aztán egy esetleges mez ötlete is megszületett. Persze ez csak fikció, de aki kedvet érez hasonlóhoz, annak ötletét érdeklődve…..
Sárvár sportja No comment! 2010.03.28 21:44:00
Répcelaki SE- Sárvár FC…..
A Sárvári Shotokan Karate Egyesület két versenyzője szerepelt a budapesti WKF magyar bajnokságon. Dabis Gábor egyéni formagyakorlatban, Németh Viktória pedig egyéni küzdelemben képviselte a vaisakat. Dabis végül junior korcsoportban az 5-8. helyen végzett, Németh pedig második…..
Az NB3-as Bakony csoport 16. fordulójának teljes eredménysora:Soproni VSE- Celldömölk           0:0MTE 1904- Körmendi FC           4:0Büki TK- Lipót…..
A Sárvár FC ma délután megszerezte első győzelmét a tavaszi idényben. A zöld- fehérek a nem túl acélos Badacsonytomajjal is megszenvedtek, de végül szerencsével és Sümeghy két góljával itthon tartották a három pontot. Hosszú idő után, láthatóan formán kívül tért vissza…..
Sárvár sportja ? 2010.03.21 11:54:00
Mi lesz veled sárvári kosárlabda? Ez a kérdés jó ideje aktuális a város sportéletében, mivel egyáltalán nem tűnik biztosnak, hogy a következő szezonnak is nekivág az 1995-ben alapított Sárvári Kosárlabda- és Szabadidő Club. Az okok bizonyára sokak előtt ismertek: az NB1/B-s…..
Sárvár sportja Góliszony 2009.10.26 10:08:00
A Sárvár FC immáron négy mérkőzés óta nem tudott az ellenfelek kapujába találni. Csak félig van igaza annak, aki azt mondja, hogy a Haladás elleni hazai mérkőzés 1:1-es állásnál ért véget. Így van, de a sárváriak gólját ott is egy szombathelyi szerezte. Utána Sopronban, a…..
A legutóbbi találkozó: Univerzálpack Flextronics KSZC- PEKOSI- Hegyvidék 76-54 (22-20, 18-11,18-15, 18-8), 2009.10.22. SárvárKövetkező mérkőzés: Univerzálpack Flextronics KSZC- ELITE Basket Törökbálint, Sárvár 2009.10.30 19 óra..
Sárvár sportja Tájt futottak 2009.09.28 15:54:00
Magyarlakon versenyeztek hétvégén a sárvári tájfutók. Szombaton rendezték a Zala megyei nappali egyéni bajnokságot.Eredmények:A Férfi 60-as kategóriában első helyen végzett Gömbös Gyulaa női 10-es kategóriában Gergácz Mira a második,n12-ben Bognár Dóra harmadik, n14-ben…..
Vasárnap délelőtt a Győri Audi ETO harmadik csapata látogat Sárvárra az NB2-es női kézilabda bajnokság harmadik fordulójában. A hazaiak még veretlenek az észak-nyugati csoportban, míg a győriek még nem örülhettek győzelemnek az elmúlt két mérkőzésükön. A Kinizsi a…..
Az első három forduló elhalasztásával kezdte meg 2009/2010-es idényét a sárvári kosárlabda csapat. Az NB1/B-s bajnokságban való induláshoz szükséges papírokat információink szerint benyújtotta a klub, ám a csapat utaztatásához és az egyéb költségeihez még legalább 3-4…..
Nem zavarta meg a Sárvár FC-t, hogy most akkor Szabó Bálint edzővel és a teljes csapattal, vagy a tarcsival érkezik a Bük a vasárnapi rangadóra. Németh József tökéletesen felkészítette együttesét az utóbbi években már inkább csak nevében megyei rangadóra. A hazaiak Szalai…..
Nehéz szezon előtt áll a város egyetlen női csapatát felvonultató Sárvári Kinizsi NB2-es kézilabda együttese. A múlt hétvégén elrajtolt bajnokság észak- nyugati csoportjában a Celldömölk ellen döntetlennel kezdték a lányok. A csapat többé- kevésbé együttmaradt, a…..
Masszív a csapat, csak nem tud gólt lőni. Ezt a megállapítást többen is megfogalmazhatták magukban a Sárvár FC idénybeli harmadik vendégjátéka alkalmával Celldömölkön. Az előző két alkalommal, mikor Keveháziék kimozdultak Sárvárról nulla ponttal tértek haza, ezért is nagy…..
Sárvár FC- Répcelak 1:0. Ez volt a Bakony- csoport negyedik fordulójának számunkra legfontosab eredménye. A Répcelak elleni rangadón legalább három góllal kellett volna nyerniük a hazaiaknak. A találkozón jól látszott, hogy a vendég csapat,- ahogy mondani szokták- derék…..
Idegenben vereség, otthon győzelem. Ha a bajnokság végéig kitartana a Sárvár FC formája, akkor 39 ponttal fejezné be csapatunk. A Badacsonytomaj elleni találkozón a védekezésé volt a főszerep, de egy ilyen taktikához a kontrajátékot kell jól érvényesíteni. Németh József…..