Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gorgonzola

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy csak két ünnep között szoktunk elkezdeni éves toplistákat gyártani, de mivel idén már két blogra kellenek listák, így úgy gondoltam ezt a szombatot az esküvők böngészésével kezdem, úgyhogy következzen az öt legjobb esküvő 2011-ben: Az első természetesen nem lehet…..
"Satubaba ha elfárad Cina kergetésében, akkor szent a béke, és bújciznak egymáshoz!" – írta nekünk Susi.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
Nagy színészek a kutyák! :-)Forrás: indavideo..
Gorgonzola 2011.11.30 11:58:56
animalsbeingdicks.com/
itt még több hülye állat van.
Miután reklamáltam, hogy a vombatok mellé miért nem kaptunk koalafotókat is, Judit pótolta ezt. A harmadik képen jól látszik, ahogy a bébi kihajol anyja öléből, talán hogy maga is próbáljon levelet tépni. Judit egy találós kérdést is feltett nekünk: vajon az…..
"Sziasztok!Szaffi cica történetét szeretném bemutatni nektek. Tavaly találták a Pilis Budai Kutyások Szaffit az út szélén, csontsoványan, sérült lábikóval, amit sajnos már nem lehetett megmenteni. Az egyik önkéntes kutyamentőnél lábadozott a súlyos műtét után,…..
"A szüleimnél a fáskamrába fialt kettőt egy kóbor macska. A kis szürke napokig be volt szorulva valami mögé, mindenki azt hitte, elpusztult, de aztán sikerült annyit nyivákolnia, hogy kiásták. Aztán a mama egyszer nem jött vissza, és háromhetesen hozzánk kerültek…..
Gorgonzola 2011.08.05 12:05:59
@helianthus: igen, és amikor mindenhol barna lábnyomokat találsz a lakásban, mert őkelme még nem elég nagy ahhoz, hogy rendesen befötörje maga után a cuccot, na azt az érzést nem lehet leírni :)
Gorgonzola 2011.08.05 11:48:07
@Hagrid: kiket kéne itt moderálni? mindenki csak cukit szólt hozzá. mert cukik a kis nyuffok is.
Nőnek, nődögélnek a kis Sárkány-ivadékok, Krisztitől megérkezett a macskanapló harmadik része. :-) "Az élet szép, csicseregnek a madarak, sállállálááá… Oszamáné és a Dagi pedig még mindig nálunk pengetnek. Na jó, igazságtalan vagyok, Mokka már nem Dagi,…..
Gorgonzola 2011.08.03 16:08:53
@Benyeszke: Sajnos, nálunk úgy módosult, hogy bár ki lett herélve őfelsége, de azért el tud bóklászni akár két napig is kint, amikor jó idő van. ilyenkor csak néha villog a zöld szeme a bokor alól, onnan tudjuk, hogy még életben van. aztán két nap után bejön, és felfal egymás után akár hat zacskó kaját is. télen, amikor nem tud eleget kint lenni, akkor egész nap zabál, és a másik elől is mindig eleszi az ételt. szóval nem igazán múlik a farkaséhség, max hektikusabbá válik. De olyan cingár nyáron, mint akinek soha nem adunk. Mentségére legyen mondva, van benne sziámi vér, és emiatt amúgy sem lenne túl duci.
Gorgonzola 2011.08.03 16:12:33
@a Lojalista: nem volt jó a laptop. hívogattam az ismerősöket, de senkinek semmi használható ötlete nem volt. aztán végül elvittük a szervízbe. visszakaptuk kb egy nap múlva azzal a kéréssel, hogy legközelebb ne engedjük szabadon a nyulat. Mert módszeresen végigrágta a kábelt, de úgy, hogy nem lehetett észre venni, bizonyos helyeken átlyuggata a szigetelést. Nincs nyulunk. :) Ellenben volt egy kölyökmacskánk. viszont elmúlt nála ez a szokás, miután anyám többször hozzávágott mindenféle tárgyakat, amikor rágni próbált valamit. természetesen sosem lehetett rendesen eltalálni, és minidg visszabeszélt.
Gorgonzola 2011.08.03 16:15:12
@Benyeszke: amúgy szerintem ez a talált/mentett cicák sajátossága. kettő utcakölyköt is etiópról neveltünk tisztességes állattá, és mindegyik zabált, mint ha nem lenne holnap. de amelyik nálunk született, az csak télen nyomta a mosómedvésedést.
"Kedves Cukiság!Mellékeltem Mici cica képeit. A kislány nemrég múlt 2 éves. Hozzánk 1 éve került. Előző gazdija az utcán találta még kiscicaként, de sajnos nem maradhatott nála, így került hozzánk. Igazi kis szobacica lett belőle, és jól érzi magát, mint a képeken is…..
Gorgonzola 2011.07.21 10:27:17
  Krisztitől megkaptuk a macskanapló (Sárkány nővérek) folytatását :-) "Először is elnézést kell kérnem tőletek, akik olvassátok a naplót. Ugyanis félrevezettelek benneteket, amikor azt mondtam: macskákról írok. Mert ezek ketten bizonyosan nem azok. Több…..
"Sziasztok!Szeretném figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm kutyáját, Roxyt, a gazdi bemutatásában. :)Roxy 2008. július 25-én látta meg a napvilágot, mi 3 hónaposan hoztuk el. Hűvös októberi nap volt, amikor hazajött velünk. Különleges kiskutya, mert nincs még egy olyan…..