Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezoweb

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahelyett, hogy megírta volna teszkókönyvszerűen, a cég egykori főellenőre, O. Tibor a Blikknek lenyilatkozta, hogy a kirótt napi pótdíjazások fele csaláson alapul:Ha kell, úgy fotózunk, hogy ne látszódjon az érvényes jegy, de gyakran manipulálják a kézi számítógépeket is.…..
Kong az ürességtől a részben híres angol focisták pénzéből épített bevásárlóközpont, úgyhogy szegény bérlőknek már ósdi cseleket kell bevetniük pár ezresért. KB csaja nem bírta felpróbálni a bugyit, mert rá volt csiptetve egy nagy lopásgátló, de később kiderült, ez…..
A mormonok már a spájzban vannak. Vagy török pasákból és a magyar bukszát kedvelő maharadzsákból áll ennek az esküvőiruhásnak az ügyfélköre? A talányos akciót Gy. örökítete meg:Csak egy rövid szösszenet a backdoor marketing nagykörúti példájával. Miért érdemes…..
Ha valaki még emlékszik, szűk két hete közöltük T. sztoriját, aki az esztergomi buszpályudvaron megmentett egy nénit, aki beszorult a kilincseit nélkülöző vécéfülkébe, ám a volánosok - bocsánat az adekvát szóviccért - szartak a segélykiáltásaira. Képzeljék el, a cégnél…..
ezoweb 2008.06.24 00:18:41