Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisi5899

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
krisi5899 2011.01.08 10:36:23
City Interaktive elindult a jó játékhoz vezető rögös úton :)..
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..
krisi5899 2010.12.30 09:55:45
1
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
krisi5899 2010.12.27 14:55:52
3
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
A mikrofon nem volt ugyan tökéletes, de azért nem volt nagyon zavaró sem. A játékválasztást is jónak mondanám, a Left 4 Dead azért egy eléggé változatos játék ahhoz, hogy be lehessen mutatni, de a videókban nem nagyon láttam koncepciót. Egy gameplay videóra beszéltél a…..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Üdvözletem Juniorok! Sokan csodálkoztok, mi az, hogy én irok ide, a Rossz PC Juniorok oldalra. Nos hát közös megegyezés alapján Borsesz és én úgy döntöttünk, hogy visszaalakitjuk a Juniorokat olyanra, amilyennek freddyD és Athemil annak idején elképzelte. A napokban vissza fogjuk…..