Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Firsh

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
Mondták nekem (pl BigBoss), hogy lehet a vízen haladni a busszal. Nos, becsületesen kerestem a vízbe hajtási lehetőségeket, de sosem sikerült, mert mindig ott volt egy fal. Nos, valaki ismert valami rejtett glitch-et, szóval tessék :)   ..
Firsh 2009.11.27 10:30:55
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
Hát nagyon sajnálom, hogy ma nem lesz videó, de a szándék megvolt. Nekem indavideón 150 mega a limitem, ezt a 133 MB videómmal sikerült is betartanom. Azonban hiába próbáltam meg feltölteni, ezt az üzenetet kaptam. Ami ugye nem lehet. Írtam az adminnak, aki mint a villám…..
Elakadtam, de sikerült továbbjutnom. Azt megint elakadtam, de annyira most már nem is törtem magam. Ez a játék ocsmány, felesleges vele pocsékolni az időt. A szöveget snittek nélkül vettem fel, úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaitok ;)  ..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Sajnos nem jött össze az egyesített Deathbringer/HEAT. Max úgy lehetett volna, ha lecsökkentem a minőséget, de azt nem akartam. Így megint darabokban van, de a Los Gauchos üzenet legalább már rendesen néz ki. Naponta töltöm fel a videókat, remélem jövő héten már fenn lesz az…..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..
Firsh 2008.07.05 20:48:34
ZeroCool újra valami hihetetlen egy Stuntvideót rakott össze. Vágás is ismét már-már betegesen durva.(A tényleges stuntok másfél perc után kezdődnek). Gratula   ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.27 17:42:00
Tök jó dolog egy olyan játék, ahol nincs rendes mentés, állandóan elakadok, mert röhejes biszbaszokat álcáznak "logikai feladatnak" és no-name gameként az egész world wide weben nem találni róla szöveges végigjátszást, hogy pár ezer ősz hajszálal kevesebb…..
Firsh 2008.06.27 19:55:33
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
Firsh 2008.05.31 03:32:20
Azt hiszem, ehhez nem kell mit hozzáfűzni :P DJ Sanyee küldte ezt a remek képkockát a Rome TW-ből Ez a hétvége az e-mailek olvasásával/megválaszolásával telik, 145 még hátravan.....
Firsh 2008.05.24 23:02:47
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Firsh 2008.05.21 01:48:07
hát nemtom a humor/perc mutató nem akadt ki, de sebaj. azt tudom mondani hogy inkább ritkábban jöjjön ki egy videó, de az legyen olyan hogy hú :D ezzel sincs semmi probléma csak szerintem tüzoltás szerü, mert a sok ember azt akarja hogy jojjon ki sürün uj video és ez a minöség kárára megy. olyan (legendás) poénok kellenek amik szarabb napokon eszünkbe jutnak és tudunk rajtuk jót röhögni mikor felelevenitjünk magunknak, vagy tudunk rola beszelni haverokkal ha épp olyan a téma, ilyesmi :D olyan sírós hasfogós.

megragadni jatekokbol a rácsodálkozós omg wtf komolyan gondolt vagy éppen bugos cuccokat megfüszerezve original freddyd poennal, az az igazi.

engem nem zavar ha sok a freddyd, az viszont egy kicsit igen ha vágás nélkül "fel van véve" ahogy játszol, az olyan mintha átmennék haverhoz és nézném ahogy játszik és nem nyúlhatok hozzá. mondjuk a komment az jó közbe :) jó tudom ez kell hogy átérezze a nézö hogy ez tényleg iszonyatos szar játék és esélytelen nyerni benne, de ezért kell olyan játékot választani aminek pillanatait elkerekedett szemmel és sirva röhögve nézi az ember:D

ja és még valami, freddy nem "gyárt" videókat hanem készít

és nem "jár" nekünk, hanem kedvtelésböl csinálja, profit nélkül

és én ujra elö fogom venni a régi példányokat ugyanugy ahogy elö lehet venni egy lost 4ik évadot, ujra nézni mert senki se emlékezhet minden mozzanatra (esetünkben poénra) és ujult erövel lehet röhögni rajtuk :)
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Rossz PC Juniorok Call of Duty 4 2007.11.14 23:18:00
Egy új játékbemutató a Game Home műhelyből...