Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyévé

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rogán-féle bérkommandó már korábban is borzolta az idegeket - szerintem egészen félelmetes, hogy mainstream politikus komolyan központilag meg akarja szabni, hogyan emelkedjenek a bérek a magánszektorban. Erről volt már itt szó, most egy érdekes mellékszálra hívnám fel a…..
gyévé 2011.04.20 09:44:32
@Látnokzsálya: Talán a közalkalmazotti, (nyelvvizsgás, de arra nem fizetnek) diplomás 90E-es nettó fizum lehet ezzel versenyképes. :) ennyit a klienseim szednek össze innenonnan. (szocmunkás vagyok) Szóval ja, számomra igen vonzó a netto 130.
gyévé 2011.04.20 10:01:24
@movhu: Összefügg valóban, de nálunk pl dolgoznak egy irodában 10-en, abból én középfokon beszélek angolul, abból van a nyelvvizsgám, a többi egy részének elég volt alapfok, a többi meg eszperantóból, lováriból, meg ilyen kamu cuccokból izzadt össze magának papírt 3 hónap alatt. Tehát semmilyen nyelven nem tudnak 3 szót egymás mellé rakni. Amíg ezt lehet, addig nem lesznek nagy nyelvzsenik a magyarok.
    „Nirvána = a szenvedés állapotától való megszabadulás”   Ma húsz éve zúzta le először a Nirvana a Smells Like Teen Spiritet az OK Hotel nevű klubban, Seattle-ben. Egy nemzedéknek kezdődött el akkor a kilencvenes évek, de erről nem tudtak, hiszen a…..
  Gondolom, már idáig is erősen részrehajló volt a pályázatok elbírálása, de volt egy kényelmetlen pont a törvényben, aminek kijátszása sok fejtörést okozhatott a bizottságnak. De ennek lassan vége, mivel L. Simon László Fidesz-koszorús költő, aki egyébként az…..
gyévé 2011.03.29 23:14:33
Deutsch Tamás minden hazai médiamegjelenése igazi csemege. Egyrészt olyan érzése van az embernek, hogy a Fidesz legkeményebb részébe néha visszatér az élet némi Viagra hatására, másrészt meg elszenvedi a vérbőséget okozó szerek tünetét: nehezen és lassan ébred. No, de ha…..