Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebónia

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Impozáns az idei lista, és az összeg azért némileg magyarázza, miért nem szokás visszautasítani a Kossuth-díjat, még akkor sem, ha a csapat, akikkel közösen kapja valaki, mondjuk úgy, erősen véleményes. 13 millió forint az pestiesen szólva nem semmi, Csoóri Sándor ennek…..
zebónia 2012.03.15 06:25:36
@NeeeI Armstrong:

Nem a Rózsi énekli? Én azt ismerem:)
zebónia 2012.03.15 06:43:23
@NeeeI Armstrong:
Elnézést,rájöttem, hogy nem azonos a név!
Ő nem írna ilyet, jobban ismer mindent.
A délelőtti órákban 5-10 centi friss kokain hullott Kispesten. Az ott dolgozó rendkívüli hómunkásokat onnan lehet megismerni, hogy le van horzsolva a homlokuk. Akár 10 centit is elérheti a Kispesten hullott csapadék, amiről kezdetben azt hitték hó, de kiderült, hogy kiváló…..
zebónia 2012.02.19 18:31:24
@(C) Neel Armstrong:
Visítsanak csak, senkit se érdekel, néhány hazátlan, pénzmanipulátor fajankót kivéve. Kevesen vannak, s ez jó dolog:)
zebónia 2012.02.19 18:41:52
@Nazarin: Ha ezt te így gondolod, akkor nagyot tévedsz. Ketten vagyunk, egy férfi és egy nő... semmi elbeszélget magában és nem troll
zebónia 2012.02.19 19:55:51
  Felszaladt néhány pluszkiló az ünnepek alatt? Vagy most úgy döntöttél, a 2012-es a te éved lesz és kihozod a modellverziódat? Nyugi, megmutatjuk, hogy mehet mindez szenvedés és izzadás nélkül - és még balettoznod sem kell hozzá. Jöjjön a látszat csaj! Ja, mi…..
A két évvel ezelőtti összeállítás (jesszusom, hogy rohan az idő!) spektrumára építve elsőként hadd emeljem ki az évente visszatérő "a két ünnep között" szófordulatot, amely időszakra jó előzetesen illik bármilyen meghívást elhalasztani, majd onnan véglegesen…..
Randiznál újságíróval? Akkor ne lepődj meg, ha egy kedélyes, péntek esti, ír kocsmabeli sörözésen a párodhoz odamegy egy hasonszőrű, és azt kérdezi: nektek megvan, hogy lelőtték Basternák Lászlót? A randinak vége...
zebónia 2011.12.29 09:03:52
@nyekk: attól, hogy újságíró, még nem biztos, hogy tud helyesen írni
van ilyen:)
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
Idegesítő butikjelenségekkel foglalkozó sorozatunkhoz kommentelte az alábbi szösszenetet rdi. A tegeződjünk-e vagy ne a butikban kérdés, alighanem két táborra osztja az olvasókat, de az biztos, hogy ha már a vevő előre köszön, a kérdés el van döntve:Amitől falra tudok mászni:…..
Makeup Blog Betegen edzeni? 2011.11.20 08:30:00
Az ősszel a hideg mellett beköszöntött a betegségek időszaka is, köhögünk, prüszkölünk, szipogunk. Ráadásul ilyenkor a szervezetünk készül a hidegre, és igencsak áhítozik a zsírpárnák után. (Ha év végéig ellen is állunk, akkor azért az ünnepek kegyesen meg szokták ezt…..
Szörnyű probléma emészti a társadalmat: sok nő férfi borotvát használ!Nemrég jelent meg egy kutatás a Venus-tól (ami ugyebár Gillette női termékvonala), ami szerint a nők 30%-a olyan borotvát használ, ami a szexi borosták és a szörnyű bajszok és szakállak legyalulására…..
zebónia 2011.11.20 08:43:26
A hétvégére télies időjárást jósolnak, akár még hószállingózás is lehet, reggel röpködhetnek a mínuszok, a szmogról nem is beszélve.- Most már tényleg időszerű az edényes növényeket a telelőhelyükre vinni, bár a keménylevelűek (pl. leander, pálmák) elviselik a…..
A Két Cica Konyhája Máglyarakás 2011.11.18 14:01:00
  Narancslében párolt, fűszeres birsalmával     A sok nyereményjáték közepette azért együnk is: Lila Füge szellemiségéhez méltóan egy desszertet kaptok mára, a saját hitvallásomnak megfelelően pedig a menzáról, egy kicsit jobb kivitelben. Mondhatnánk rá, hogy „újragondolt”, de ezt…..
Jeles nap van ma, ezzel együtt pedig beindult az ilyenkor szokásos dömping, hiszen ahogy a mondás is tartja: "aki Márton-napon libát nem eszik, egész éven át éhezik!" Gyakorlatilag bármelyik étteremben találni ilyenkor külön erre az alkalomra komponált menüsört,…..
A múltkori egész napos Ikarus-tobzódás után néhány képet elküldtem Tim Boric barátomnak, akitől annak idején a legéletteltelibb hetvenes évek második felei villamosos képeket kaptam (az Elveszett Sínek átvitt és közvetlen értelemben is legszínesebb képei többnyire tőle jöttek). Mint a levélváltás…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Nem tudni, hogy történt, mindenesetre Schmitt Pál még nem tudja, hogy aláírja-e az alkotmányt, Gyurcsány Ferenc MSZP-s, és jövőre semmi képpen sem lesz adóemelés. De legalább 1 évvel tovább alhatunk. Adminisztrációs hiba folytán hajnali 3-kor tavaly hajnali 2-re állították…..
A műsor történetében immár ötödszörre tér vissza az RTL Klub képernyőre Havas Henrik - tudta meg a Vasárnapi Blikk. A nagyképű, öntelt, flegma arcot szerepként viselő fickó - és ezt nem én mondom róla, hanem Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője - jövő héttől…..
Tényleg teljesen európai hely a szentendrei skanzen, pontosan úgy, ahogy a kolléga tavaly leírta. Ráadásul megtudtam szombaton, nemcsak a fogyasztók, hanem a termelők számára is kedvezőek a feltételek a szüreti sokadalomban, nincs helypénz, nem kell karton borokat letenni a…..
Eszterlánc főz palócleves 2011.07.09 09:30:00
És folytathatnám a címet akár így is: ahogy én csinálom. Mert eredetileg ürühúsból készül ez a leves, de bevallom én nem szeretem a birkahúst. Így aztán marhából készítettem és nagyon jól sikerült. Még úgy is, hogy a piacon a néni becsapott és amíg a kaprot válogattam,…..