Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v0ldo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkoztunk azon, hogy az újabb listánkon milyen filmeket gyűjtsünk össze, amikor Jason13 fejéből kipattant az ötlet, hogy nézzünk szét az országutakon, hiszen arrafelé őrült kamionosok és gyilkos vággyal megáldott stopposok is kavaroghatnak, de olykor egy-egy útszéli…..
Dögös, színes, launcher nélkül is jól mutat. Ahogy látom, a háttérképhez van illesztve a Rainmeter, pofás lett. Ezek a színek jók is (hiszen durva ellentétei a háttérnek és a win témának), meg kissé csicsásak is (hiszen a szivárvány majd minden színét használják).…..
v0ldo 2010.12.14 16:54:41
A beküldők közötti ismétlőktől először Wildstylez képe következik, még a múlt hónapból (nem tartom kizártnak, hogy azóta lehet megint más az egész:).Szerintem a háttér pont a flyer nélkül lenne jó:) Amúgy faca. :) Helllobelloooo ! :D Ismét jelentkezem, hogy lássátok,…..
v0ldo 2010.12.10 14:14:57
@WildMDFK: Tenx !Azóta leesett h ez token de nálam nincs pl x-fire ikon.Lehet egy régebbi készlet van vagy nemtom:D jól néz ki az Awoken is, azt felhasználom sztem a köv dtp hoz. Kösz mégegyszer.
Egy kis poénkodást remélem megenged a beküldő; ha már legutóbb tényleg olyan képet küldtél, mint küldtél. Jelen képed tényleg dögösebben néz ki, gratula hozzá.Üdv. Egyszer már küldtem egy asztal képet akkor még XP-ről. Lehet hogy emlékszel rá. Akkor csak…..
Nem nagyon bombasztikus, de az általam kedvelt, ha-már-infózunk-ne-vigyük-túlzásba szinten mozog, amit nem súlyosbít méretes ikonhalmaz. A német szövegelés kicsit illúzióromboló, de nem rossz.A blog ötlet nem tőlem származik, az természetesen Pagan mester…..
Kösz a beküldést, de az én ízlésemnek ez már kicsit túl minimál...:) Meg a színek se tetszenek, de a megvalósítás becsülendő, sőt talán másoknak még a fentebb felsoroltak is pozitívabbak. Amúgy érdekes felfedezést tettem a beidézett szöveg számmisztikájával kapcsolatban…..
Lexesto tovább minimalizált, és relaxációs gyakorlatot hajt végre rajtunk :) Olvastam a posztot, az 1 kép mellé küldenék még1-et :) Méginkább az apróságok felé vettem az irányt a kevés hely miatt, csak a szélekből csíptem le, és hagytam helyet a középen futó…..
Tetszetős a háttér, a színvilága is passzol az asztal többi részéhez. Meg úgy az egész olyan kis kompakt... Good ol' ACDSee :) Szia! Halottam hogy nagy pangás van asztal téren, így hát úgy gondoltam hogy küldök egy újabb képet. Ezúttal már csak 1 monitorral tolom, de itt is…..
Ez szuper dualscreen asztal, ahol úgy tűnik, egyiken információtömeg van a javából. A másikon meg pihen a szem, bár nem az ábrázolt kanapén :)Meg kell hagyni van itt anyag rendesen, ikon, szöveg, kutyafa**a :)..
Egy fotós számítógépe, amely így gyönyörű háttérképpel rendelkezik munkahelyi gépén. Jól összeállított, stílusos design, a többit pedig elmondja ő, akinek már volt egy beküldése itt a blogon. Sziasztok! Most épp ilyen az asztalom. Ez most nem a munkahelyi gépem…..
v0ldo 2010.11.04 14:07:00
@Véleményem szerint: Fotósról lévén szó valószínűleg egy jól sikerült fotóját teszi ki háttérnek.
A szisztrében lévő ikonokat tényleg jobb eltüntetni ha nem okoz számodra szép látványt. Amikor használtam a tálcát nálam is max a hangerö volt ott. Amúgy jól néz ki.
Érdekes elnevezésű szöveges ikonokkal, némi berheléssel, tech-stílusú összeállítással futatott rendszer képei következnek a beküldő némi információjával megspékelve. Hali! Nemrég bukkantam rá erre a jó kis blogra.Nekem is tetszik ez az asztal-buherálósdi, gondoltam…..