Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_lime_

19 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Először is bocsánatot szeretnék kérni, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem. A tavaszi szünetben elutaztunk a családommal Bécsbe, ezért nem tudtam bejegyzéseket írni. :( De most hogy újra itt vagyok, jelentkezem egy haul bejegyzéssel. Egy része Bécsből van, egy részét…..
enjoy life H&M, DM Haul 2011.03.28 14:00:58
Sziasztok!Tegnap megnéztem az alleeban a Kriály beszédét, és nagyon élveztem. Csupa-csupa jó színész játszott benne. Finom humora volt. Szóval ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg.Filmézés után bementem a H&M-be valami jó kis nyári ruhákért. Ruhát végül nem vettem, de…..
Rengeteg szép dolgot lehet megnyerni tőle, érdemes jelentkezni.http://stilusesegyeb.blogspot.com/2011/04/nyeremenyjatek.htmlItt elolvashatjátok a feltételeket...
Ezt a gyönyörű Sigma utazókészletet nyerhetitek meg nála:http://www.plastictinkerbell.com/2011/04/sigma-travel-kit-nyeremenyjatek.html#comment-form  Itt nézhetitek meg a szabályokat...
enjoy life Tavaszi/ Nyári smink 2. 2011.04.02 13:09:00
Ebben a sminkben a szájra kerül a hangsúly, az arc többi része natúr marad. A szemhélyamra is csak egy lehelletnyi púdert vittem föl. A számra kétféle rúzs, és egy szájceruza került. Végül az eredmény egy élénk rózsaszín lett, lehelletnyi korall beütéssel :)Először…..
enjoy life Márciusi kedvencek 2011.03.30 19:37:00
Még nincs vége márciusnak, de már csak pár nap, és magunk mögött hagyjuk ezt a hónapot is. A nap is kezd elő-előbújni, úgyhogy ennek örömére ebben a hónapban úgy néztem ki mint egy szivárvány. Minden nap próbáltam vidám, színes ruhákban járni, már amennyire az idő…..
Folytatom ezt a kis nyári sorozatot, de az elkövetkezendőkben sminkeket fogok mutatni nektek.Ez az első egy bronzos, naplemente hatását idéző smink. A mozgó szemhélyra egy Miss Sporty 04 Sunset árnyalatú szemhélyfényt vittem föl, majd erre egy arany csillámokkal teli bőrszínű…..
enjoy life FOTD és OOTD 2011.03.25 19:29:13
Az utóbbi pár napban gyönyörűszép napsütés van. Úgyhogy eljött a sortok, toppo, ruhák ideje. A sminkemben is visszaköszönt ez a vidám hangulat. Nem vittem túlzásban. A felső szempillasorban fekete tus, az alsóban lila szemhélypúder.Továbbra is csináljak ilyen bejegyzéseket,…..
1. Mi az ami nélkül semmiképpen nem hagyod el a házat?Telefon, kulcs, pénz, szájfény :)2. Kedvenc sminkmárkád?Ez nehéz kérdés :D Mostanában inkább csak kísérletezek, hogy megtaláljam a legjobb dolgokat :) De nagyon szeretem a Mac-et, a Rimmelt, és az Essence-t.3. Kedvenc…..
Én egyszerűen imádok olvasni. Főleg ha egy jó könyv kerül a kezembe. Akkor aztán semmivel se lehet elérni, hogy letegyem. Ebből következik, hogy egy-egy könyvet iszonyatgyorsan kiolvasok. Épp ezért egy nyaralásra, képes vagyok magammal vinni akár több tucat könyvet. :)Ebben a…..
Ezzel a bejegyzéssel egy új sorozatot szeretnék elindítani, amiben azt szeretném bemutatni nektek, hogy én hogyan készülök fel a nyárra, hogyan hozom formába magam.Bevallom őszintén, így télen kicsit ellutultam, eltunyultam,és rengeteg egészségtelen ételt ettem, és meg is…..
enjoy life DIY- Primer 2011.03.06 11:00:01
Ezt most egy 'csináld magad' poszt lesz, amiben azt mutatom be, hogyan készíthettek házilag primert. A primer arra szolgál, hogy sokkal élénkebben legyenek a szemhélypúderek, és hogy minél tovább fent maradjon a szemhélyunkon, ne kopjon le, ne csomósodjon össze. Álltalában ezek a…..
enjoy life Alverde Cremerouge TESZT 2011.03.04 14:47:00
Egy korábbi haul posztban láthattátok ezt a pirosítót, és most be szeretném mutatni.Mivel ez egy krém pirosító, ezért még természetesebb hatást tudunk elérni felvitelkor, ugyanis tökéletesen egybeolvad a bőrrel, és olyan hatást kelt, mintha csak kipirultunk volna, üdévé teszi…..
enjoy life Mini haul 2011.03.03 18:04:00
Tegnap a belvárosban jártam, tavaszi cipőt néztem magamnak. Végül betértem a Rossmann-ba is, és szétnéztem a sminkrészlegen.Terméklista:Astor eyeshadow 020 Members onlyRimmel lasting finish lipstick 070 Airy FairyRimmel Kajal Eye Pencil 071 Pue WhiteEssence Fairytale lipgloss 03 Pixie…..
Áprilisban megjelenik az új Essence kollekció.Mostanában teljesen oda vagyok az Essence-ért. Hihetetlenül jó árban van, és a minősége is kiválló. Az egész Essence mániám a hármas korrektorral kezdődött. Majd jött a pirosítóecset, ezt követte a Fairytale kollekció egyik…..
enjoy life Mini haul 2011.03.01 19:15:00
Nemrég betámadtam a kedvenc drogériámat és megint vettem egy-két dolgot, ugyanis mindjárt ittvannak a táncversenyeim, és bekellet szereznem élénkrózsaszín rúzst, pirostót, és kék szemhélypúdert.Terméklista:Manhattan limited edition London Calling Magic Duo Eyeshadow…..
enjoy life Arcápolási rutin 2011.02.17 19:39:00
Ebben a bejegyzésben a napi arcápolási rutinomat szeretném bemutatni. Sokáig nagyon problémás pattanásos bőröm volt. Ezután volt egy tonikom amiről azt hittem hogy nagyon jó, mert hihetetlenül felfrissítette az arcom, viszont egy idő után teljesen kiszárította ugyenis alkoholos…..
Ezt az alapozót két hete vettem, de máris teljesen beleszerettem.Amit a Maybelline mond róla:Amiért imádni fogod:Természetes pigmenteket és E-vitamint tartalmaz.Tökéletesen illeszkedik a bőr színéhez és textúrájához.Hidratál és véd. Az én véleményem:Tökéletes a fedése,…..
enjoy life Haul :) 2011.02.13 21:11:31
A hétvégén vásárolgatni voltam, mert már nagyon kifogyófélben voltak az arckrémeim, maszkjaim. Muszáj volt vennem egy új tonikot is, mert a régi alkoholos volt és teljesen tönkretette az amúgy is száraz bőröm.Terméklista:Garnier Skin Naturals - Frissítő tonik vitaminnalFria…..
A luxuskivitelű, hordozható rulettkészletet először -stílusosan- Las Vegasban mutatták be a nagyközönségnek. A milliós árba kerülő Louis Vuitton bőrönd természetesen hibátlan kidolgozású kézimunka - rulettposztóval, zsetonokkal, kártyákkal és minden…..
_lime_ 2010.12.02 15:58:24