Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabesz47

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most ment el a Melinda barátnőm, aki két röpke napra formailag vendégként, valójában majdnem-testvérként beköltözött szerény hajlékomba. Az ablakból integettem utána, ahogy felszállt a buszra, aztán rohantam ide, még mindig örömmel teli szívvel, hogy kibeszéljem magamból azt…..
Olyan kedves és őszinte szavakkal reagáltatok az előző két bejegyzésemre, nem ott válaszolok rájuk, hanem egy újabb gondolat-sorral.Minden nappal tisztulnak bennem az érzéseim. Anyuról is, magamról is, a világról is. Jövő szerdán hozhatom haza anyu hamvait, most éppen azon a…..
A mi családunkban a megszokottnál is zsúfoltabb a december. A karácsony és a szilveszter közé még beékelődik az én huszonkilencedikei szülinapom is. Itt ülök szilveszter délelőttjén, és azon gondolkodom, mikor lett ugyanolyan nap a születésnapomból is, és a szilveszterből is,…..
Rövid leszek. Minek erről a hányásszagú borzalomról sokat szólni? Ma két információ is a szemembe bokszolt a bulvár semmik közül. Még csak szomorú se lettem, és ez szerintem a legrosszabb, ami csak történhet. Hogy már nem jelent semmit a hír. Hogy már elfásultam. Hogy már…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én sokat vigyorgok korunk eszetlenségén. Ma reggel, megint vigyoroghattam egy nagyot. Ha igaz, ha nem a hír, ami mögötte van, megér egy misét. Állítólag (!) egy svájci, hetven felett járő nő halála előtt még egy nagyot akar szeretkezni egy…..