Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yosemite sam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerda éjjel váratlan szívroham következtében elhunyt Argentína erősembere, a volt elnök és regionális kormányzó, Néstor Kirchner. A politikus halála vélhetően nem csak érzelmileg, de politikai értelemben is tragikusan érinti a jelenlegi argentin elnök és egyben feleség,…..
yosemite sam 2010.10.30 11:39:47
@Decadurabolin: részben egyetek értek veled, bár ha azt nézem, hogy a nemzetközi sajtó mértékadó része sem nyilatkozik kifejezetten pozitívan a volt elnökről, akkor talán kevésbé lehet elfogultsággal vádolni az írót, de értem mire gondolsz!

a cikk egyszerűségével viszont nem nagyon értem, hogy mi a probléma, hiszen az itt közölt legtöbb írás előnyét éppen az adja, hogy egyszerűen, de mégis közérthetően és intelligensen írnak a külpolitikáról, ami nekünk laikusoknak szerintem tök jó
Kicsivel több, mint egy hete Angela Merkel német kancellár kijelentette, hogy a multikulturalizmus halott, országában az eszme csúfosan elbukott. Véleményem szerint a mai Európában a multikulturalizmus lényegét félreértelmezik, és ez vezet olyan helytelen kijelentésekhez, mint…..
Kicsivel több, mint egy hete Angela Merkel német kancellár kijelentette, hogy a multikulturalizmus halott, országában az eszme csúfosan elbukott. Most következő írásomban, amely egyben a DiploMaci Blog friss és egyedülálló vélemény ütköztető rovatának (Pro/Kontra) a nyitócikke,…..