Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ipapa

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
ipapa 2014.06.20 10:57:50
@FNagy Szilvi:
Ma, miután egész nap itthon dekkolok, hogy várjam a főkaktuszos kéményseprőt, az előbb kimentem és be volt dobva egy cetli, hogy nem tudott bejönni..... Nem találta meg a csengőt. Persze óra, perc nincs, telefonszám se, csak az üfsz-é. felhívtam és megkérdeztem, tudnák-e értesíteni még, ha a közelben van.
Ezt mondták: "sajnos nincs céges telefonjuk, nem tudják elérni őket" Basszus, fenyegetőzni OK,
balf...szkodni, nem találni meg a csengőt OK,
de neadjisten megkérdezni a szomszédot, akihez betalált, hogy a szomszédnak hol a csengője, ráadásul elérhetetlennek lenni munkaidő alatt, 4 órás munkaidőben otthonlétet és feszült figyelmet megkövetelni, hogy segítsd szegény kéményseprőt a bejutásban (érdekes, más mindig elér, ha itthon vagyok) egy 10 perces ellenőrzés miatt, na ez a Főkaktusz XXI.sz-i szolgáltatási színvonala.

Gratulálok.

Azt sem értem, hogy a zárt égésterű kazánokra miért ugyanaz az ellenőrzési gyakoriság és miért ugyanaz az ár vonatkozik, mint a nyíltra illetve a szenes fás kályha/kanadallókéményre.
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
ipapa 2014.04.25 21:20:13
@tesz-vesz: kemeny szavak de mar vagy 2 eve meg kene allnod ha a gyalogos csak Ott all a zebranal. Pont ugy, minthogy meg kell allnod a jobbkezes ker.ben, ha egy auto all Ott jobbrol es meg nem Mondott le az elsobbsegerol. En hiaba voltam hatarozott gyalog atkeleskor, KB 6 m-t csuszott egy kocsi a multkor ra a zebrara, majdnem elutott, es csak azert, mert mikor meglatott gyorsitott, hatha megallok. Messze volt, latott, csak ugy gondolkodott, mint te. Tudom, hogy megallhatott volna siman, mert en is csak sz.rni nem kocsival megyek. Azota en kocsival is jobban figyelem a zebrat de meg a kornyeket is.
ipapa 2014.04.25 22:06:56
@szgy: koszi. en kevesbe a kresz nem ismereteben latom a bajt, mint a bolcsesseg hianyaban mindket oldalon bringa/auto. a bringas nem erti, hogy meghalhat, az autos meg nehogy mar a mazsola legyen a kiraly, tartsa csak be a kreszt! pedig a kreszt elenyeszoen kevesen tartjak be az autosok is. itt pesten utaljak is aki pl megprobal 30 al menni ott ahol tabla van de nincs rendor. vagy a veszvillogo mint joker parkolasi engedely. vagy a halvanyzold lampa, ami neha mar piros. vagy indexhiany korforgalomban, savvaltaskor, ill ezek kombinalasa egyik kezben telefonalassal. barmelzik okozhatja akar egy jardan/zebran kozlekedo vetlen gyalogos vesztet. bar ez off itt, szoval bocs a sok dumaert
Könnyen lehet, hogy drámai változást hoz az irreálisan magas üres CD-, DVD- és memóriakártya-jogdíjak ügyében egy friss döntés. Egy spanyol vállalatra, a Padawanra kirótt szerzői jogdíjakat ugyanis a cég fellebbezése nyomán a másodfokú bíróság szerint - az időközben…..
ipapa 2010.10.24 11:16:32
@Forest: Már nem kötelező a vállalkozói igazolvány, és csak bejelentési kötelezettség van EV-nál. Ha csak olyanokkal állsz kapcsolatban akik megbíznak benned, szerintem nincs is értelme kiváltani 10eFt-ért. Én pl nem kereskedő vagyok, nem járok Metroba, máshol meg még nem akarta senki elkérni. Csak CD/DVD miatt meg kiváltani... Gondolom a magyarok megoldják ezt is okosba, lesz aki vesz egy dvd gurigát némi felárért, ha lesz olyan rendszer amit kitaláltál. :)
ipapa 2010.10.24 11:24:30
@morden2: 13mft volt a 2009-es bevétel, ez legfeljebb aranytojást tojó kolibri lehetne. hol van ez egy jó kis autópályatenderhez ahol alagutat kell fúrni a szántóföld alá? (M6) És azt is kifele fizette az állam, nem bevétele volt.Inkább egy ilyen céget kéne államosítani, aztán megnyeretni vele minden útépítést. :)
ipapa 2010.10.24 11:26:37
@ipapa: na jó ez már túl durva képzavar volt, bocs.