Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kubu

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HÉV-en szoktam találkozni ilyen láncfűrészt áruló fiatalokkal, sőt egyszer még egy hosszas alkunak és boldognak tűnő adásvételnek is szemtanúja voltam. Arról már mi is hallottunk, hogy ezek nem éppen kóser cuccok, de hogy még apróhirdetésben is ezeket árulják, arról…..
AZ alkatrészek általában Szabolcs-Szatmár-Bereg-megyében Tiszadobon   található  Az alkatrész helye eltérhet,ha az fel van tüntetve. Az alkatrészek álltalában Postai úton érnek célba, szálitási költséget vevö állja . Speciális esetben a szálitást meg tudom oldani. A tárgyakat ellehet cserrélni…..
ÁRA 2 EGYÜTT 5E..
A lényeg gyári ,esetleg modositott tervek alapján készitett eletronikai cuccok(pl tirisztorok(honda yamaha malaguti és minden más)célünk "örök élet meg 2 nap" általában 2x túl tervezés(pl ducati eletronikák az csak két nap:)) ÁRBAN ÁLTALÁBAN OLCSÓBB(pl…..
 Orosz  láncfürész Tajga 245,Drusba m4,URAL-2T uj alkatrész beszerzésHenger szett,fötengely, ,lánc kerék, gyújtásrész,membrán, olaj szivattyú,berántó és alkatrésze-i.kérem ha tud küldjön képet a be szerezni kikívánt alkatrészről emailban kubu128@msn.comTAJGA…..
4 omh normal 10W max 20W,most lett ujra peremezveÁRA párban 1E..
Párban  vanÁRA 500Ft..