Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnolieRosie

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enntrance Christmas giveaway party! 2013.11.26 20:18:42
Egy nagy-nagy nyereményjátékkal szeretnék nektek kedveskedni az ünnepek és az év vége közeledtével. Még csak röpke fél éve létezik az új blogom, de már rengetegen követtek, ami egy egyszerűen kimondhatatlanul boldoggá tesz. Hisz amellett, hogy kiélhetem kreativitási…..
AnolieRosie 2013.11.29 00:37:23
Kezdjük egy tüneményi videóval !   Nos, ha te is ennyire tűkön ülve várod a karácsonyt nincs más választásod, mint elutazni a bécsi adventre a P&P Tours jóvoltából, hogy gyorsabban teljen az a fránya idő:)  Ja, és amit még tudnotok kell! Ha nyomtok egy like…..
PopKult A nagyok egy kisfilmben 2011.04.23 10:00:00
Mihalik Enikő, a magyar modell  Vincent Cassel-lel szerepel Yves Saint- Laurent legújabb kisfilmjében! Nézzetek csak! A filmet rendezte Darren Arofonsky, a zene Clint Mansell nevéhez köthető! Szerintem nagyon klassz lett!  ..
PopKult Chanel, szerelem, tavasz 2011.03.25 13:13:00
Már régóta meg akartam nektek mutatni ezt a kis Chanel videót, Audrey Tautou szereplésével!  Érzéki, szenvedélyes, klasszikus....Chanel!  ..
Selma Blair, amerikai színésznőt a minap Tisza cipőben kapták lencsevégre! Hát nem fantasztikus? Forrás: i.dailymail.co.uk..
Bizonyára már sokan láttátok Natalie Portman főszerepében a Black Swan című filmet...Nos, most egy kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat és egy olyan videót mutatok be Nektek, amelyben a Rodarte tervezőpárosa nyilatkozik az általuk megálmodott Fekete Hattyú csodás…..
PopKult McQueen Retrospektív 2011.03.04 01:00:00
Nos, aki megteheti látogasson el helyettem is a New York-i Metropolitan Museumba, ahol május 4-től egészen július 31-ig Alexander McQueen retrospektív kiállítása lesz megtekinthető! E jeles esemény minden bizonnyal méltó lesz a ma már több,mint egy éve halott brit divattervező…..
PopKult A modern szépségideál? 2011.02.25 01:00:00
McQueen, Balmain, Lanvin és Givenchy által inspirált felsőtestek. Vajon lesznek vagy netán már vannak olyanok, akik műtőasztalra fekszenek, hogy megtestesítsék a modern kor szépségideálját? Ti mit gondoltok?  ..
AnolieRosie 2011.03.03 15:19:12
PopKult Ilyen van? 2011.02.18 11:33:00
Igen....ugyanis a brit énekesnő egy szájjal a mellén jelent meg Justin Bieber Never Say never filmjének premierjén. Szerintem nem épp a legszerencsésebb egy ilyen felsőt felvenni, hacsak nem te vagy Lady Gaga. Nos, ezenkívül semmi baj sincs Leona öltözékével...a világoskék…..
E különleges hangulatú kisfilm főszereplője Dakota Fanning 12 éves kis húga, Elle- aki nem épp hétköznapi módon mutatja be nekük Rodarte legújabb kollekcióját egy kaliforniai birtokon. Minden divatra éhező emberkének ajánlom! Nyomasztó, de zseniális!  ..
PopKult Te betiltanád? 2011.02.04 01:28:00
Ugyanis a brit reklám felügyeleti szervezet ezt tette a szeptember óta sugárzott YSL Belle D'Opium parfüm reklámjával. A felügyeleti szerv szerint a kisfilmben szereplő modell, Melanie Thierry reklámban való viselkedése drogok hatása alatt áll. Sőt az egyik jelentben éppen azt…..
Az ezredforduló divatjának és vizuális kultúrájának meghatározó alakja nem más, mint személyes nagy kedvencem Alexander Mcqueen, akit négyszer választottak meg az év brit divattervezőjének. Hosszú időn keresztül dolgozott a Givenchy-nél, majd megalapította a ma is működő…..
PopKult Fuck you! 2011.01.21 11:37:00
A minap találtam rá Massimo Dugana "Fuck You" cipőire. Nálam kiverte a biztosítékot... Na és Nálatok?        ..
PopKult Életre kelt próbababák 2011.01.15 00:46:53
Avagy Karl Lagerfeld rövidfilmje, a Window World. A Chanel számára készített alig néhány perces videóban életre kel néhány próbababa, köztük Baptiste Giabiconi- a világ első számú férfi modellje is.Szerintetek is hátborzongató?..
Érdekel a divatvilága? Megszállottja vagy a különböző divatmagazinok gyűjtésének? Nos, ha magadra ismertél, akkor nincs más hátra, mint hogy megnézd a September Issue-t. Ez a dokumentumfilm a divat "csillogó" világába kalauzol el bennünket, ahol a Vouge kiemelt szerepet játszik,…..
PopKult Sivatag virága 2010.12.17 17:11:00
Waris Dirie nevével két dolgot szoktak azonosítani. Az egyik a szinte csodával határos szökése Szomáliából mezítláb a sivatagon át, majd a londoni hajléktalan élete. Majd rátalál London egyik legmenőbb divatfotósa és modell karrierje azóta, töretlen. A másik…..
PopKult Jolie az új hóanyó? 2010.12.10 12:28:00
Angelina csak úgy tündökölt Pitt oldalán új filmjének, Az utazó premierjén. Nem csoda, hisz az eddig megszokott kis feketét ezúttal egy gyönyörű fehér kasmírra cserélte, ami nem mellesleg Versace költeménye. De mindennek ellenére szerintetek jó választás volt ez a…..
PopKult Divatőrültek figyelem! 2010.12.02 18:20:00
Hónapok óta nem tudok másról beszélni, mint Darren Aronofsky Black Swan című filmjéről. Igen azt hiszem ez az a film, amit oly régóta várok! Az elbüvölő Natalie Portman, a hiperszuper férfias Vincent Cassel no és persze nem utolsó sorban az örök szerelmem a divat és a balett…..