Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motorsport.steward

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[ Blogunk elköltözött. A frissebb tartalmakért keresd fel az autosport-szakszotar.hu oldalt. ] Lovay Miklós, a legtöbb Rallye OB futam és a Rally Hungary Európa-Bajnoki futam versenyigazgatója szedte össze olvasóink számára az nemzetközi és a hazai rallye szabályok változásait.…..
motorsport.steward 2020.02.06 08:23:06
@kéki béla: Igen. Ennek a sportnak a nevét háromféleképpen lehet helyesen leírni. Francia írásmód: rallye, angol írásmód rally, magyar írásmód: rali.

Történeti okokból a francia az itthon elterjedtebb.
[ Blogunk elköltözött. A frissebb tartalmakért keresd fel az autosport-szakszotar.hu oldalt. ] Ahogy az már megszokott, az FIA az októberi Motorsport Világtanácsi ülését és a decemberi közgyűlését követően megkezdte a 2020. évi szabályváltozások közzétételét...
[ Blogunk elköltözött. A frissebb tartalmakért keresd fel az autosport-szakszotar.hu oldalt. ] Mindig is vonzott az autósport világa? Imádod a benzingőzt? Nézőként rendszeresen látogatod az autóversenyeket? Itt a lehetőség, hogy most még közelebb kerülj ehhez a világhoz!..
[ Blogunk elköltözött. A frissebb tartalmakért keresd fel az autosport-szakszotar.hu oldalt. ] Ahogy a civil életben is, úgy az autósportban is rengeteg szabálynak kell megfelelnünk. Ráadásul vannak helyzetek, amikor egymásnak ellentmondó szabályokat találunk. Sportfelügyelőként gyakran találkozom…..
[ Blogunk elköltözött. A frissebb tartalmakért keresd fel az autosport-szakszotar.hu oldalt. ] Sportszakemberként sajnos rendszeresen feldühít annak a szakmaiatlanságnak a mértéke, amellyel az autósport közvetítések magyar kommentárjainál tapasztalni – természetesen tisztelet az üdítő kivételnek.…..
Utoljára a válság elején, 2008 őszén tartott aukciót a Veterán Autó és Motor, valamint a Oldtimer & Youngtimer magazinokat kiadó Oldtimer Press Kft. A következőre csak most, vasárnap, 2010. október 17-én került sor a Hungexpo Syma csarnokában. A korábbi időkhöz képest…..
motorsport.steward 2010.10.23 17:06:50
@Csikós Zsolt: Sorry de volt egy ki gond a szerverrel, ezért volt forbidden hiba.
Már megy újra.