Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davidszabo94

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy örömömre az Első Pesti Egyetemi Rádió Breaktime című műsora felkért, hogy meséljek egy kicsit a színészet világáról, magamról, illetve mit ajánlok azoknak akik szintén ezen a pályán szeretnének elindulni, persze szóba fognak kerülni a legfrissebb témák is. Érdemes…..
Ezt a Jóban-Rosszban részt még tavaly forgattam, nagyon jó volt talán ez az eddigi legjobban sikerült szereplésem :).Chekkoljátok:..
davidszabo94 2011.02.10 20:34:00
@Tribunus: Igazat adok. 21:30-tól vagyok bent.
  Hétfőn részt vettem a NekedValó forgatásán, amikor aznap elindultam a stúdióba még nem gondoltam volna, hogy ilyen izgalmas élmény elé nézek. Eredetileg, csak nézőnek mentem a műsorba, de egyszercsak megkérdezték tőlem nem akarok-e akár bekapcsolódni? Nagyon-nagyon izgi…..
davidszabo94 2011.01.26 15:07:37
@Tribunus: Igazad van 16 perctől...
A 2011-es évet nem kezdhetjük el anélkül, hogy ne lenne egy kis összefoglalás a 2010-es évről.2010 február: -Felvételiztem a Bánfalvy Ágnes Nemzetközi Színészképző Iskolába.2010 március: -Megkezdtem a színész tanulmányaimat.2010 július: -Elkészült az első kameramunkám.2010…..
Elkészült az első fotósorozatom. A fotózás december 9.-én volt, mostanra pedig utomunkával együtt teljesen kész. A fotókat készítette Gráf Péter a freefaces modellmanagement stúdiójában. A fotókkal abszolút meg vagyok, elégedve nem csalódtam Péterbe, öszintén szólva jó…..
A mai naptól kezdődően ténylegesen elindul a blogom. A blog célja, hogy bemutassa a mindennapjaimat. További információk rólam http://www.davidszabo.eu. ..
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
Életem első tv-s szereplése Mint a bemutatkozásban írtam, már túl vagyok életem első forgatásán, sőt már azóta többön is, de sokszor szokták mondani, hogy az első a legemlékezetesebb.A forgatás részleteiről ugyan nem írhatok, de annyit elmondhatok, hogy egy életre…..
A nevem Szabó Dávid és színészettel foglalkozom. 1994 február 18-án születtem Székesfehérváron. Már egész kicsi koromtól kezdve mindig is érdekelt, hogy a tv-ben lévõ "nénik", és "bácsik" igaziak-e, illetve ha nem akkor kik õk és, hogy kerülnek oda? Míg…..