Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oláh cigány

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat polemizáltunk már arról, hogy konszolidálható-e az Orbán-rendszer, illetve érdeke lenne-e a hatalmon lévőknek, hogy kevésbé konfrontatív politikára váltsanak. Az ilyen kérdések azért lesznek mindig aktuálisak az Orbán-érában, mert rendszeresen elérkezünk olyan kiélezett szituációkhoz, melyek…..
A valóság. Ész nélkül megyünk a vágóhídra. ..
oláh cigány 2014.02.15 12:03:13
Azonnali hatállyal visszahívta külgazdasági államtitkári pozíciójából Szijjártó Pétert a kormányfő. Orbán Viktor ezt azzal indokolta, hogy minden épkézláb fideszesre szükség lesz az új magyar labdarúgó válogatott kialakításához, és „Péter jó állapotban lévő…..
oláh cigány 2013.10.13 12:30:52
Varánusz Napi Orbán-hazugságunk 2012.12.15 04:50:10
Fénylő Csillagunk úgy van az igazmondással, mint Kusza Szem a gazdasági növekedéssel: hallott már róla, de személyes tapasztalatai nincsenek. A nagy igazságok közlése egyébként sem erőssége a politikusoknak, Viktorunk is megelégszik általában a totális tagadással és az…..
Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció, 28 új adó, 27 százalékos áfa, Dörner nyilas színháza, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös…..
Most lép hatályba az a jogszabályváltozás, amely újabb pofon lesz a rokkantnyugdíjasoknak. A szabályváltozás szerint az özvegyi nyugdíj szempontjából a rokkantnyugdíj egyenrangú lesz az öregségi nyugdíjakkal, így nagyon sok rokkantnyugdíjas még inkább a tönk szélére kerül.…..
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
A Schmitt ügy kapcsán ne feledjünk el egy érdekes dolgot. Kövér László már 2010-ben megmondta, hogy Schmitt megválasztásával komoly gondok lehetnek.Kövér volt az, aki a legtovább kardoskodott Schmitt ellen, s az egyik legerősebb érve az volt, hogy Schmitt „túl kevés”…..
A Blikk információja szerint "a pénz miatt szakított az álompár! Hatalmas szerelemnek indult, de csúnya véget ért az egyik jól kereső magyar futballista és ismert barátnője közötti románc, amelyről szinte mindenki beszélt az országban." A lap szándékosan nem nevezi…..