Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobinsonHu

55 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kína mára tényleg bebizonyította elszántságát az elektromos járművek / környezetvédelem fontossága / használata iránt, amit a BMW is elismer azzal, hogy hajlandóságot mutat egy teljesen elektromos hajtású F10 5-ös BMW bevezetésére kifejezetten és kizárólag a kínai piac…..
Íme az első képek a BMW X1 M Sport csomagról. A BMW tegnapi sajtóközleményében mutatta be a népszerű X1-es modellt M sport csomaggal, de aznap még sajnos nem tettek közzé képeket róla. A M sport csomag tavasztól minden X1 modellhez elérhető / motorváltozattól függetlenül /, ami…..
Az Autogespot küldöttei nagyon szerencsésnek mondhatják magukat, mert részt vehettek a Holland BMW által bemutatott M3 GTS leleplezésén és elkészíthették, közzétehették ezeket a nagyszerű képeket a jelenleg legjobban teljesítő gyári M3 modellről. A közúti közlekedésre is…..
Először is boldog új évet mindenkinek! :) És akkor jöhet a 2011-es év első bejegyzése, amin láthatunk egy-két igen meredek mutatványt a címben megjelölt gépsárkányoktól. Rögtön az első emelkedő (amivel a hétköznapokban is könnyen találkozhatunk, ha mondjuk Budán lakunk)…..
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden kedves klubtagnak, olvasónak, látogatónak, BMW fanatikusnak, mindenkinek aki éppen olvassa, és persze a családtagoknak is :) Remélhetőleg jók voltatok, és lesznek csudijó BMW-s ajándékok a fa alatt! Ugye a bejglit sikerült úgy…..
A BMW hivatalosan is bejelentette: a 1-es széria kupé és kabrio modelljeinek frissített verziója 2012-től elérhető. Számos változtatást hajtottak végre a 2012-ben megjelenő 1-es kupén, a hatékonyság növelése és a kiváló minőség fokozásának érdekében. A frissített 1-es…..
Az Autoild Sportscars olvasói 2009 után most, 2010-ben is a BMW X6M-et választották meg az év sportautójának SUV kategóriában. Az X6M a BMW híres ikerturbós twin-scroll S63 nevű motorjával van felvértezve, ami 555 lóerőt képes kipréselni magából, és az F10 M5 is ezzel az…..
Az immár 17. évben megrendezett Ward's 10 legjobb motorja verseny fő célja, hogy megismertesse az új hajtásláncokat a saját gépjármű szegmensében. Már harmadik éve a BMW motorjai mindig a legjobb tíz között végeztek. 2007. - től 2009. - ig a BMW N54 jelzésű ikerturbóval szerelt…..
Hosszas titkolózás és jól felépített reklámkampány után - amiben a rajongókat teljesen felcsigázták és kíváncsivá tették még talán a nem-BMW rajongókat is – végre bemutatták teljes egészében a BMW 1-es M coupét! 1-es M coupé. Merthogy erre a névre hallgat. Nem, ez…..
Már csak egy pár nap és lehull a fátyol a BMW 1M coupé -járól, de addig is folytatódik a játék. Az M-Power.com leközölt néhány új fotót amin "bébi M" megvillantja bájait, ebben az esetben az első lököse egy részét és a teljes hátsó szoknyáját.Tovább a…..
Alig két éve, hogy a hivatalos gyártás indítása után az E89 Z4 roadster már túljutott az első komoly akadályon, mára pedig az 50.000. Z4 egység gurult le a gyártósorról a Regensburg-i gyárban. A jubileumi modell egy Crimson red / karmazsinvörös / BMW Z4 sDrive23i ami egy…..
Ha szeretnél egy E92 M3 volánja mögött a Nordschleife-n száguldozni, de korlátozottak a lehetőségeid, akkor is van esélyed. Nyilván nem ugyan az a kettő, de azért megdöbbentő, hogy mit alkottak a srácok az íróasztal mögött. A Gran Turismo 5 játék készítői hihetetlenül…..
A külső aerodinamikai fejlesztések kifejezetten agresszívra sikerültek, szinte kívánja, hogy nézd meg közelebbről. Az első lökös, a küszöbök és a hátsó lökös is vadonatúj, valamint a később beépített funkcionális hátsó diffúzor. Megkapta az összes LCI / Life Cycle…..
Az ausztrál automotiv kiadványa szerint a "drive" a győztes szinonímája az általuk rendezett Év autója rendezvényen, ahol a BMW F10 535i győzedelmeskedve az Audi A8 és a Jaguar XJ felett megnyerte a Legjobb luxusautó 60.000 ausztrál dolláros vételár feletti…..
A BMW német weboldalán már elérhető az F12-es kabrió konfigurátora. Bár már most összekattintgathatjuk a számunkra legideálisabb összeállítást, az első megrendeléseket 2011-be fogják csak leszállítani. A legolcsóbb (ezen autó esetén még az alap felszereltségre se mondanám,…..
A kíváncsiságunkat kielégítendő, ha már ennyit várattak, a bajorok több videót is közzé tettek, amiken végre láthatjuk az új 6-os BMW kabriót működés közben is. Még abba is betekintést nyerhetünk, hogy a gyárban miként pakolgatják össze robotok a régen várt új modellt.…..
7-es kombi? Vagy inkább hívjuk jó BMW-s módjára touringnak. Néhány BMW rajongó szerint istenkáromlás, és sok más ember szerint is. Nem is gondoltad volna, hogy létezett? Akkor itt az ideje, hogy megismerd. Bár már nem mai darab, de hozzá lehet jutni. Igaz, nem olcsó még most sem,…..
A bajor gyártó bejelentette, hogy a BMW 1M kupé felkerül a München-i BMW Welt bemutatótermi szintjére, de a prototípust továbbra sem fogják leleplezni. A hivatalos képek és információk december második felére vannak időzítve, ami után 2011-ben a detroiti autó show-n kerül sor a…..
Régebben néhány alkalommal volt már szó a kéretlen szélvédőmosók pofátlan nyomulásáról, Tibi hosszú idő után először hozta fel ismét a témát. Azt gondoltam, hogy novemberben ez már nem igazán lesz aktuális téma, de mint kiderült, már az eső sem riasztja el ezeket a…..
RobinsonHu 2010.11.21 01:55:18
@nyekk: öröm olvasni az ilyen abszolút nem elfogult, csöppet sem rasszista nagymagyar hozzászólásokat :)

Azért azt hozzá tenném, hogy pont az említett kereszteződésben pont nem "cigók" tevékenykednek. Persze biztos lehet találni bennük valami "ismertető jegyet" (mert ugye ez a faj olyan mint a kutya, ismertető jegyei vannak), ha mást nem, akkor azt, hogy bűnöző. Ez egyértelmű jel, hiszen ilyet csak cigó csinál. Természetesen a kigyúrt fajta. :DDDDD (lol vagy apukám:))
RobinsonHu 2010.11.21 12:01:19
@altec: Nem óhajtok elkeseredett kurucinfós szemellenzős egyedekkel rasszizmusról vitatkozni. Ám az aktuális témához történt megjegyzésemet, miszerint az említett kereszteződésben nem a @nyekk által leírt kisebbségi kigyúrt maffiózók tevékenykednek, és ezáltal elferdített uszítás a hozzászólása, továbbra is fenntartom. Ezen kívül a Te válaszodra, miszerint a cigány nem egy népcsoportot, hanem a társadalom által nem elfogadott viselkedési módot jelöl sem szeretnék reagálni. Ha nem haragszol, ezen sorok után nem tartalak az átlaghoz mérten sem megfelelően intelligensnek, és ebből kifolyólag a politizálásba sem szeretnék belemenni.
Hogy ne legyen teljesen off a hozzászólásom: Az írásban megjelölt kereszteződésben a következők tevékenykednek: 1 szőke középkorú "fedél nélkül" újságot osztogató nő; 1 világosbarna 50-es alkoholista roncs férfi; 1 fekete hajú, hófehér bőrű magas, középkorú nő szintén valami újsággal; 3 szemmel láthatóan nem kisebbségi 30 körüli férfi ablakmosó felszereléssel.

Végezetül pedig igen, szomorúnak tartom, hogy erőszakos ablakmosókról kell társalognunk, és azt is, hogy ennek kapcsán is az derül ki, hogy milyen mértékű rasszizmus burjánzik hazánkban. Szerintem eme megállapításokhoz nem kell "cigónak" lenni.
Ezúttal fehérben. Már ez is újdonság, eddig csak feketében láthattuk. Bár most is le vannak takarva a jellegzetes tarka matricákkal a számunkra legérdekesebb elemek, de valamivel mégis jobban kivehetőek az első és hátsó lökhárítók vonalai, amikről készült egy 3d-s modell is,…..
A BMW X3 második, ráncfelvarrott verziója több, mint egy frissítés. Az új generáció egyértelműen többet kínál mint az elődje, és tényleg egyedülálló a maga nemében. Minden új, jobb, nagyobb és szebb.Tovább a cikkhez..
Bár már rajzokon, skicceken illetve koncepciókból láthattuk már, de most végre itt van az igazi, végleges kiadás! Érdekes, hogy először a kabrió verziót mutatták be, de türelem, hamarosan bemutatkozik a kupé is. Elegáns, sportos, modern, de mégis klasszikus.Tovább a cikkhez..
Steinway & Sons. Ezt a nevet még akkor is biztos hallottad, ha életedben nem hallgattál egy másodpercnyi komolyzenét sem. Ha máshonnan nem, akkor egy akciófilmben "Dögölj meg, tönkretetted a Steinway zongorámat!" Ezúttal a híres zongorakészítővel karöltve alkották meg…..
A széria BMW X5 M 555 lova az átlag embernek több mint elég, de a Hamann természetesen ezzel sem éri be, így megszületett a Flash Evo M. A német tuner cég mint mindig, most is összeállított egy igen komoly body kit-et is a járgányhoz, amit 2 féle motortuninggal rendelhetünk meg,…..
Miután a G-Power Hurricane RS bi-kompresszoros 750 lóerős 551kW-os szörnye rekordot állított fel, és a világ leggyorsabb szalonautójának kiáltották ki 2008-ban 367,4 km/h száguldozásával, a tuningcég továbblépett, és mentek egy kört 372-vel.Tovább a cikkhez..