Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsaa

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
A fogalmat Victor Hugo-tól kölcsönözzük, akinek a párizsi csatornarendszer leírásánál jutott eszébe Hobbes. Az egyik különbség, hogy egy olyan hálózatról lesz szó, ami az ő korában meg sokkal kevésbé volt kiépítve, a másik, hogy pont eggyel kevesebb Thénardier fog…..
Zsaa 2009.12.10 18:46:58
@Zsaa: ugy értem nem itt a kommentek között, hanem bejegyzés, olyan blogos :)
Nápoly lakói talán még ki sem józanodtak, amikor nekiláttak a tavalyi év első jelentős eseményének. Buszokat és óriási szeméthegyeket gyújtottak fel, ami az avatott magyar szemnek annyira azért nem furcsa, az viszont már annál inkább, hogy ehhez nem volt szükség sem nemzeti…..
A Colosseum árnyékában Niagara 2009.10.18 17:22:00
Mindenekelőtt elnézést kell kérnem a fájóan hosszú szünetért. Mondhatnám, hogy volt jobb dolgom, de tényleg – erről talán később. Most azonban, jó magyar szokás szerint, foglalkozzunk a jövő helyett a múlttal!   Egy hétvégi estén épp nem volt semmi program,…..
Az előző hét egyik estéjén elmentünk Lillához filmet nézni. Ő nagykorában gyerekorvos lesz, ebben a félévben pedig a Tor Vergata-n fog ehhez ellesni néhány trükköt. Mivel egyedül volt otthon és nem szeret unatkozni, áthívott minket. Túlzás lenne azt állítani, hogy közel…..
Az első hivatali ügyintézésem egészen korán, a harmadik napon elérkezett. A nyelvtanfolyam után kb. tízen elindultunk valami okmányiroda felé. Nem igazán tudtuk, mi dolgunk lesz ott, de valaki hallott egy codice fiscale nevű papírról, ami állítólag itt elég fontos. A csoport nagy…..
Sikerült betartani a magamnak szabott határidőt, még élek. Köszönöm a kommenteket, és a még több e-mailben érkezett reakciót. Az elmúlt napokban annyi minden történt, hogy oldalakat tudnék írni, de hogy ne folyjon  (nem hiszem, hogy ezt a szót valaha leírtam volna) teljesen…..
Elérkezett az indulás, még pár óra és irány Ferihegy. Mivel a lakáshelyzet még jóindulattal sem nevezhető tisztázottnak, a következő pár nap elég bizonytalan. A Hotel Positano alkalmazottai messze földön híresek jófejségükről, és úgy döntöttek, három éjszakára…..
         Igen, sajnos vannak rövid lejáratú hatalmas érzések, extatikus hangulatok (minőségét megőrzi, lásd a „kupak” belsejében).:( ... tehát mégsincs még benned elég tartósítószer. Nem vagyunk boszorkányok, sem alkimisták,…..