Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemvagyokhelyespasee

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Megalázva érzi magát? Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat? Vidéken ilyesmiért vasvilla jár mindkét félnek” – néha egy meglesett SMS csúnyán lebuktathatja életed párját. Levélírónk rajtakapta a feleségét a haverjával. Azt javasolja a barátnak, hogy ne kerüljön többet a…..
„Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este” – ha a pasi moziba akar menni, akkor úgyis odamegy, legfeljebb beadja a barátnőjének, hogy ő is akarja. Ha a lány a…..
A lány 1 éven át hülyíti a szerencsétlen udvarlóját, aki magából többszörösen majmot csinálva, hagyja, hogy az orránál fogva vezessék a semmibe. Biztatásul csak csókokat kap, de semmi többet. Levélírónk szerint a tétovázás egyik lehetséges oka, hogy a lánynak pasija van…..
„Egyszer véletlenül megláttam a riválisom, azt a pasit, akivel a lány lecserélt, nem tudtam, mire gondoljak: az utódom kövérkés, kopaszodó, nem tudom hány éves” – a srác csodálatos napokat tölt azzal a lánnyal, akiről azt hitte, bátran nevezheti a…..
„Öt percig eljátszotta a királynőt, hogy hogy képzelem ezt, de hamar rájött, hogy ez még tőle is nevetséges. Hallottam, hogy sírva felöltözik majd elmegy” - sose hidd el a barátnődnek, ha gitárleckékre hivatkozik, mert valószínűleg más hangszer került a kezébe. A…..
„Amikor rajtam csattan az ostor, és a barátom napokig zombi, mindig elindítja bennem azt a gondolatot, hogy ennek így semmi értelme. Nem fogom feláldozni magam” – a srác apja bevallja, hogy évek óta szeretőt tart. A vallomástól a fia megkergül és minden haragját a…..
Tisztelt munkahelyi terror blog! Szerencsére nekem még van munkám és szerencsére a Nemzeti Ünnepünkön nem kell dolgoznom sem. Viszont sok multinál nem ilyen szerencsések az alkalmazottak. Döbbenten hallom ismerőseimtől, hogy 15.-én munkanap van be kell menni dolgozni.Kérdem én,…..
nemvagyokhelyespasee 2011.03.15 16:29:58
@uni1002:

Természetesen egyet kell értsek veled, nem állhat le a termelés és nagyon jó, hogy kiposztoltad ide a törvény szövegét.

Vajon egy multinál ücsörgő könyvelő is olyan halaszthatatlanul fontos munkát végez, mint mondjuk egy buszvezető?
nemvagyokhelyespasee 2011.03.15 16:48:25
@Tomasz_a_gozmozdony:

tévedés, pont azokat hívták :)))
Amúgy egy fizikai melósnak mi szüksége van tesztírásra, áruld már el :)
nemvagyokhelyespasee 2011.03.15 20:22:27
@max val birca man:

Azért, mert talán mi vagyunk itthon. Vagy mit szólna egy amerikai ha július 4.-én zaklatnánk, mint ügyfél??
„Nem akarok rányomulni, de a tudomására szeretném hozni, hogy többet szeretnék tőle puszta barátságnál” – a srác megismer egy lányt, akivel a kapcsolat alapvetően barátinak indul. Időközben a srác ráébred, hogy beleszeretett a látszólag természetes szőke…..
„Szép lassan megmondta neki, hogy ennyi volt, nem valók össze. Azt hittem, ettől észhez tér, de nem. Teljesen összetört. Napokig nem lehetett elérni, nem tudtam, mi van vele” – néha jól jön egy pletykás barátnő, aki már tanúja volt annak, hogy az idősebb pasik…..
nemvagyokhelyespasee 2011.03.12 00:48:47
@GirlWhoMustNotBeNamed:

Akkor te sem vagy különb az átlag magyar huszonéves kis riherongyoknál (Nőnek szándékosan nem nevezem ezeket). Nyilván ott volt a kecó, a kocsi és nem utolsósorban a jó vastag bankszámla. Ezt egy viszonylag jól kereső 40-es évek végén, 50-es évek elején járó fickó meg tudja adni, ellenben a 20-as évei végén járó átlag fiatalemberrel, aki pár éve esett ki az egyetemről/fősuliról most próbálja megteremteni az egzisztenciáját (Egy normális lakás kb 15-20 millió, mellesleg), bizony az átlag magyar nősténynek büdös a munka, ezért keresnek magunknak pénzes külföldit (de azok sem hülyék nyugaton már hírük van a magyar lányoknak), ha meg nincs akkor itt az apapótlék, jó vastag bankszámlával.

Hihetetlenül el vannak b@szva ezek a mai magyar szukák...
„Tudom, hogy ő az igazi és két gyereket mindenképpen szeretnék tőle. De nem akarok választani közte és a barátaim között” – a szerelmet válasszuk, vagy érdemes hallgatni az intrikus barátokra? A lány saját bevallása szerint a rossz fiúkat szereti, ám a…..
A tegnapi történetünkhöz hasonlóan, ma is egy újabb munkahely-romantikába csöppenünk. Levélírónk arról panaszkodik, hogy az egyik kolleginája állandó versenyben tartja egy másik sráccal. Nem tud mit tenni, eleinte belemegy a játékba, de már sejti, hogy csak egy őrült teszt…..
nemvagyokhelyespasee 2010.12.18 18:22:21
„Kiszóltam neki az ablakból, hogy ráhívom a zsarukat, ha nem takarodik haza. Vörös fejjel elkullogott. Nem csinált több szemétséget és nem is köszönt sokáig” – az ember lánya szebb karácsonyi koncertet is el tud képzelni annál, mint amikor egy paraszt fémrúddal…..
„Fiúk! Ha ennyire önbizalomhiányosak vagytok, inkább a húsdarálónak ajánlgassátok a fütykösötöket, ne egy ilyen lánynak” – ütős történet következik, egy megszégyenített ex-barátnőtől, mely kifakadásban részben jogos vádfüzérét teregeti elénk. A…..
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
nemvagyokhelyespasee 2010.10.22 22:10:47
Olvastam a történetet és azt üzenem a posztírónak, hogy meneküljön ki ebből a kapcsolatból minél gyorsabban! Szinte biztos, hogy ha leérettségizik akkor Neked lapát lesz barátom.
Miért mondom mindezt, sajnos negatív tapasztalat alapján. Én 25 vagyok, egy éve én is beleestem abba a csapdába, hogy 17-18 éves lánnyal jöttem össze. Eleinte valóban minden rendben ment a korkülönbség ellenére, ahogy Te is leírtad. Harmónia, minden jó volt, megvolt köztünk az összhang. Fél év után kezdett elromlani minden, kiderült róla, hogy nem az rendes, kedves, jól nevelt lány, hűséges akinek mutatta magát. Ekkor laposodott el a kapcsolatunk, én naivan a közelgő érettséginek/felvételinek tudtam be és mivel nekem is fontos a tanulás, nem akartam az útjába állni. Aztán később kiderült (bizonyítékok alapján), hogy nem tanulással töltötte az időt, hanem bulikba járt és keményen pasizott, de nem ám korabeliekkel (18-20 év), hanem még nálam is idősebb 30-35 év körüli férfiakkal (volt köztük nős is). Velük (kocsi, kéró, pénz) egy végzős huszonéves egyetemista nem versenghet. Közben persze a családja felé a kedves, bájos, jól nevelt énjét mutatta.
Mindegy, egy rossz tapasztalattal több. Eleinte persze csalódott voltam, mert azt hittem más volt, mint a többi (sokkal érettebbnek, komolyabbnak tűnt, mint néhány huszonéves lányismerősöm). Nem dőltem kardomba, lediplomáztam, a legnagyobb válság ellenére lett egy normálisan fizető állásom, nem érte meg egy ilyen riherongy miatt magamba fordulni.
Ja és, hogy vele mi van? Természetesen elrontotta az érettségit, nem vették fel sehová, most bébiszitterkedik, ha jól tudom, fogalmam sincs ki törli belé a f...-át, de nálam már nincs esélye.
Szóval, ha nem akarsz magadnak rosszat barátom, akkor szépen dobod. Olvastam a post-odban, hogy nem te vagy az első srác anyuci háta mögött, ha tényleg szeretne, felvállalna előtte, legyen akármilyen házisárkány. Felhasznál téged:
1. bosszantsa, kiszúrjon anyucival
2. felvágjon az osztálytársak előtt a 27 éves pasijával
Az összes mai tinilány egy kaptafa... :(