Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lona26

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki régóta olvassa a blogomat, az tudja, hogy nagy Reisenthel márka rajongó vagyok, ami nem csoda, hiszen minden terméke egy igazi háziasszony igényeihez van kialakítva. A Trend-Design oldalán minden információt megaláltok a termékekről, érdemes szemezgetnetek, hiszen mindegyik…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
Nemrég találtam rá a Think King akasztóira, amikbe egyből beleszerettem és szerencsére mára már Magyarországon is elérhetőek. Amikor babakocsival közlekedtünk mindig probléma volt, hogy hogyan cipekedjünk, rengeteg cuccot vittünk magunkkal. Féltem, hogy a babakocsi alsó tartó…..
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
Lona26 2015.03.25 09:46:01
Egy újabb SzuperAnyukát, Katona Esztert és a varázslatos weboldalát, a BABYBERRY-t szeretném Nektek bemutatni, ahol igazán különleges és minőségi termékek között válogathattok! A termékpalettát Eszter tervezőkkel, lakberendezőkkel és szuper grafikusokkal közösen álmodta meg,…..
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Lona26 2014.12.10 23:38:39
Lona26 2014.12.10 23:46:11
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Lona26 2014.11.30 23:14:55
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..