Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ViktoriaP

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy régi jó Soderbergh-film címe, de gondoltam, generálok pár kattintást a headline-nal. Akit még nem rettentett el a cím, jöjjön el most szerdán 20h-ra a Vírus Klubba a bűnös pesti belvárosba (AnKERT, 1061 Paulay Ede u. 33.) a hangzatos Teljesítményfilozófia /…..
Megnyílt Visegrád első Gokart pályája!Nyitva minden nap 9-22 óra között!   ·         Gokart pálya hossza 380 m, szélessége 6 m.A futamok 8 percesek.Felnőtt gokartot 14 éves kortól, vagy 150 cm magasságtól, gyerek gokartot 5 éves kortól lehet igénybe venni!…..
"Tisztelt Szerkesztőség!Szeretnénk veletek és mindenkivel megosztani családunk új tagjának képeit. Egy kis háttértörténet: kismacskánkat egy aluljáróban találtuk meg, amint testvéreivel próbáltak neki gazdit keresni. Állitólagos kora 8 hét (de mi ennek csak a felét…..
Nem, nem a függönyt cincálom éppen! Te ezt rosszul látod!A fotót köszönjük Gábornak, olvasóinktól pedig várjuk a kimagyarázó szövegjavaslatokat!..
"Sziasztok!Ő itt Mirci, barátnőm cuki cicalánya, amint éppen különböző élethelyzeteket old meg, teljes cukiság-bedobással. Mirci szeret szintetizátorozni és karmolni. Fürödni nem szeret. :) Üdv: hana"Köszönjük, bár a szintetizátorozós képet…..
Ő Charley, akinek mozgáskoordináció problémája van, de ugyanolyan teljes életet él, mint bármelyik másik szeretetben nevelt cica. Nem érez fájdalmat, nem igényel speciális ellátást. Szeret játszani, a cicabarátjával lógni, a külvilágot szemlélni és a gazdival birkózni.…..
"Sziasztok! Mikeyról korábban már küldtem be képeket, amikor hozzánk került 11 hetesen. http://cukisag.blog.hu/2010/10/15/mikey_11_hetesenAzóta eltelt egy kis idő, a nagy fiú (már csak volt) elsején lesz féléves. A lakásnak már nincs olyan pontja amit ne érne el. :)…..
ViktoriaP 2011.01.31 15:38:15
@Goompah: El kell ismernem, hogy Ducika is nagyon szép :D De honnan van ez a név? Egyáltalán nem Duci, inkább sportos :P
"Kedves Cukiság!Merlinről már küldtem nektek néhányszor képet, és felkerült a Cukiságra is. Ma egy örömteli eseményt szeretnék veletek megosztani, Őnagysága 1 éves lett. :)) A szülinapot egy kiadós Ipoly-parti sétával és sok-sok jutalomfalattal ünnepeltük, persze a…..
Ha eldobnánk egy labdát, vajon melyikük futna utána?Forrás: picshag.com..
"Sziasztok! Bár nem vagyunk állatszaporodási szakértők, úgy érezzük, ritka cukiság, amiről hírt adhatunk: ikercsacsik születtek a pécsi Misina Természet- és Állatvédő Egyesületnél. Az ikrek pár naposak és köszönik, jól vannak. Jelenleg leginkább nyugalomra van…..