Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cikk_nick

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori sorozatindító poszt igencsak kiverte a biztosítékot, pedig nem provokáció volt  a szándékom. Egyszerűen úgy gondolom, hogy a téma szarkasztikus, gunyoros módon is feldolgozható, sajnos azonban nem mindenki vette az adást. A sorozat folytatódik, de most uniszex módon…..
cikk_nick 2011.04.22 14:49:56
@skarlát betű: maximálisan udvarias voltam, senkinek semmi kifogása nem lehetett volna! :) Elcsevegtünk, bár kissé mulyának tűnhettem az arctalan levélváltások hangneméhez képest, de ez simán belefért a "netbetyár" kategória elvárható sztereotíp viselkedési mintájától. Az utána való ködösítés, vagy udvarias formulákkal viszont továbbra is bajom van: hímezhetek-hámozhatok én bárhogy is, rosszul fog esni a "ne haragudj, de olyan ronda vagy, hogy felsírok álmomban, ha eszembejutsz!" mondat bármilyen köntösbe bújtatva is :) Úgyhogy inkább eltűntem, meghagyva neki a saját verzió leképzésének lehetőségét. Valószínűleg ebben a képzeletbeli történetben több rendben is meg lettem gyilkolva és remélhetőleg azóta is valami híd alatt sínylődöm fogatlan boszorkák kiéhezett gyűrűjében, míg ő maradhatott a makulátlan, férje mellett mindhalálig kitartó angyali tünemény... :)
cikk_nick 2011.04.22 15:51:32
@skarlát betű: mint írtam, arctalan levélváltások voltak, fotók nélkül (ill nem igaz, mert pl. kaptam fotót többet is, rajta a tegnapi vacsora, romantikus tájképek, szivecske alakú süti, stb...), de ő nem látott engem, én nem láttam őt, szóval vakrandi volt.
És igazad van, valószínűleg van olyan férfi, akinek ő kell, hisz mint írtam férje volt, és remélem talált magának szabadidő partnert is. Semmi mást nem tettem, csak megóvtam magamtól, meghagytam az önbizalmát, és igen, leléptem az életéből. Lehet úgy gondolod, hogy nem fayr az ilyen viselkedés, de van az úgy, hogy jobb nem kimondani valamit, jobb, mint hazudni és sokkal jobb, mint őszintének lenni.
cikk_nick 2011.04.22 16:19:50
@skarlát betű: :) legközelebb :)