Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OttoMaster

68 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet kaptunk, a fenti képpel: Kedves CC! Ilyen egy HD adás MTVA módra. Letterbox kép, HD logóval. Mindezt 90 milliárdért. Üdvözlettel Hegyirabló ..
Az Amerikában jelenleg futó, hazánkba pedig szenteste érkező South Park legújabb, 17. évadának szinkronizálásán jártunk, a sorozatnak otthont adó Comedy Central jóvoltából. A profi és jól ismert hangok valamint a sorozat alapos ismerete miatt simán mondhatjuk, hogy amíg ilyen…..
OttoMaster 2013.12.19 18:47:00
@mizie: végre egy ember aki rajtam kívül ismeri a Billy & Mandy-t, már azt hittem egyedül vagyok.
Elindult hentelős tinihorror 9. évadja, ami már nem is tini – a tinik pl. már le se tojják a Teen Choice Awards-on –, de még mindig eléggé hentelős, szerencsére. Apropó, mutatnék valamit, hátha van, aki még nem látta: ez a legjobb SN fanmade videó evör! Na de visszatérve,…..
OttoMaster 2013.10.14 17:35:16
OttoMaster 2013.10.14 21:29:57
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
OttoMaster 2013.03.31 11:35:44
@El Paso: igen, igazad van, csak nem akartam kibontani nagyon a történetet. Csak azért jegyeztem meg a fentit is, hogy ha már hír, akkor az legyen pontos, hiteles, vagy legalább próbáljon meg annak tűnni. Persze nem állítom, hogy nem hibázhat bárki, és azt sem, hogy ééén jobbat írtam volna, mert nem.
Egyszer részese voltam sajnos egy nagyobb autóbalesetnek. Mondanom sem kell, hogy ami ott történt a szemem láttára, és ami a tévékben elhangzott, közel sem hasonlított egymásra...én azóta nem hiszek nekik, a média már csak ilyen. ;)

Az egész történetről meg csak 1 szó jut az eszembe: óvoda.
Eurovízió Üdvözlünk! 2013.02.16 15:12:51
Üdvözlünk! Eurovíziós dalverseny, az átlag ember szeméből. Itt megpróbáljuk Neked összeszedni mindazt amiről úgy gondoljuk, érdemes megnézned. Nem feltett szándékunk, hogy minden apróságot poszolunk, így lesz amit majd a hírekben hallasz, de itt nem találod. Jó…..
Extréám metál operaénekssel és hörgéssel. A norvégok egyik versenyzője az Eurovíziós haccacáréra. Mi miért nem vagyunk ennyire viccesek? ..
A mai Borsban olvastuk, hogy a Jóban Rosszban egyik színésze úgy varratott magára egy fekete csillagot, hogy nem tudta, az anarchista jelkép is amellett, hogy egy ötágú, fekete csillag. Teccik tudni, mint a swastika, amit addig forgattak, hogy ha már sehogy sem tanácsos a nyakunkra…..
OttoMaster 2013.01.09 18:58:32
Olvasóink jelezték: ma reggel óta, minden további nélkül bekapcsolták az RTL II-t a UPC kábelhálózatán is, lehet hullámozni. Vélhetően tesztadásról van szó egyébként, és hivatalosan csak holnaptól lenne elérhető az RTL kistesója, de ne hasogassunk szőrt a kákán, jó ez…..
Dolly szinte semmit se változott a 25 év alatt..
Hosszabb kihagyás után egy nem akármilyen poszttal térünk vissza. Nos, amit ma megosztunk, az Dave Gold remixe, mely Christina Aguilera, Your Body című felvétele. A remix elkészültének apropója egy remixverseny, melyen tessék szavazni Dave-re itt. Egyébként mindenképp dícséret…..
Pancsa azon kevés előfizető közé tartozik, aki böngészi a UPC médiaboxán a műsorok részletes leírását. Egyelőre nem tudni, hogy csak nála kavarodtak össze a szövegek egy félbemaradt csatornafrissítésnél, vagy máshol is, de legalább történik valami érdekes a…..
Vöröshajú lányok Violla 2012.09.30 09:18:41
..
OttoMaster 2012.09.30 12:03:50
@KILLERLOOP: köszi az eddigi munkád...deazé' kár...
Vöröshajú lányok Lidiya 2012.09.29 15:00:00
..
OttoMaster 2012.09.30 12:02:27
comment:com A nap képe 2012.08.29 11:00:00
Jó kis borzongató plakátot kapott a Kóma.  ..
OttoMaster 2012.08.29 21:10:59
Itt az új Dash Berlin kislemez, mely ismételten Emma Hewitt csodálatos hangját kölcsönzi, szerencsénkre. Az United Destination 2012-es albumról kiemelt felvételhez videóklipp nemrégiben debütált, így itt az ideje, hogy megosszuk veletek. Egyébként Emma szóló albuma is nemrég…..
Susana most megjelenő Brave című albumáról egy gyöngyszem:    ..
TranceBlog Letthemusicplay - Waves 2012.05.16 17:57:00
Itt az új letthemusicplay felvétel, mely a megszokott monotonitást megtartva igyekszik egy kis trance vonalat bele-bele csempészni a tőle elvárt végtelenül egyszerű hangzásképbe: ..
A már megszokott, és jól bevált Cerf, Mitiska & Jaren trió ezúttal egy új nagylemezzel örvendeztet meg minket, melyen a 2006 óta megismert slágerek mellett, egy adag új alkotás is szerepet kapott. Különlegességük, az ún. érzelmes-vokál, melyet előszeretettel alkalmaznak…..
Itt egy igazán jól sikerült Matt Lange felvétel, mely egyébként az Armada Music - Trance75 2011 albumának nyitófelvétele is. Halljuk:..
A következő felvétel nem új, hisz 5 hónapja elérhető a zenei piacon, elhanyagoltuk...eddig a percig. ProgTrance rajongók figyelmébe:..
Megérkezett a Subculture label következő maxija, JOC remixxben:..
Itt az új Dash Belin felvétel, mely nem nagyon tér el a tőle megszokottól, de ettől még ajánlom figyelmetekbe:..
Újra itt vagyunk, és folytatjuk onnan, ahol abbahagytuk, ezentúl kevesebb szöveg, több zene...ÉS a legfontosabb, ezentúl lehetőség van kommenteket írni... :)..