Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HJ77

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Missing in Action-ben azon filmesekről esik szó, akikről már régen hallhattunk, ezúttal Macaulay Culkint vettem elő. Culkin 1980 augusztus 26-án született, édesapja a Broadway-en színészkedett, így volt alkalma betekintést nyerni ebbe az életbe is. A srác a család harmadik…..
HJ77 2011.01.24 14:10:19
@koimbra: Én bírom ezt a rovatot, van benne lehetőség bőven, rengeteg olyan sztár volt aki aztán eltűnt. Christopher Lambertről például tényleg szívesen olvasnék.
Filmdroid Box Office: Csak a szex 2011.01.23 20:05:00
Észak-Amerikai box office.Ivan Reitman a 2000-es években eddig csupán két filmet tett le az asztalra, az Evolúció és A szuper exnőm is megbukott. Számára a 80-as évek és a 90-es évek eleje jelentette a csúcsot. Új alkotása, a Csak szexre kellesz rom-kom annyiban lehet jó számára,…..
HJ77 2011.01.24 14:04:31
@koimbra: Egyetértek. az Evolúció tényleg jó lett, láttam is vagy négyszer. A szuper exnőn viszont szenvedtem rendesen....
Update: A Playlist oldal kapcsolatba lépett Reeves ügynökével, aki cáfolta, hogy a színész Londonban lett volna, így nem is mondhatott ilyesmit. Szóval kamu az egész.Keanu Reeves Londonban, a színiakadémián beszélt jövőbeli filmterveiről. A 47 Roninról azt mondta, hogy egy 3D-s R…..
 Bejelentették a 31. Arany Málna jelöltjeit. Minden évben az Oscar ceremónia előtt egy nappal adják át ezeket a díjakat, illetve csak adnák, mert a nomináltak nem jelennek meg a rendezvényen egy-két kivételtől eltekintve. (Legutóbb azért Sandra Bullock tiszteletét tetté és…..
Az Entertainment Weekly új kiadásában leközölt egy képet az Amerika Kapitány mozifilmből. Ezen Chris Evans látható teljes "harci díszben". Joe Johnston rendezésében készült a produkció, július végén pedig láthatjuk, hogy a Kapitány miként küzd meg a Vörös…..
2012 július 3-án mutatják be a Pókember filmet, a Sony mindenkit meglepett a döntésével, mikor bejelentették, hogy a Sam Raimi-féle Hálószövő kalandjai nem folytatódnak, nem lesz negyedik rész. Helyette újraindítják a franchise-t. A főszereplőt, Peter Parkert/Pókembert Andrew…..
HJ77 2011.01.14 08:53:50
Hááát kis csávó elég nyeszlettnek tűnik.
@doggfather: Bizony a varrás nagyon izgi téma.:DDD Most tényleg Pókembernek volt varrógépe vagy kézzel vart? Esetleg a pókfonalával ragasztotta össze a ruciját??? És ha már a varrásnál tartunk akkor mi van Hulk alsógatyájával? Ő is maga varrja? És milyen anyagból hogy mindig vele együtt nő és megy össze? Fontos kérdések ezek.:DDD
Renny Harlin 2004-ben vette kezelésbe Joe Casey képregénysorozatát, az Utánunk a tűzözön (Long Kiss Goodnight) filmet szeretett volna készíteni belőle. Ám az eltelt évek alatt sem haladt semmit a Full Moon Feverrel, most azonban Simon Hunter, a (Mutant Chronicles) direktora lépett a…..
Filmdroid A félszemű (True Grit) 2011.01.12 22:10:00
 A western nem halott, aki eddig annak vélte és eltemette a kert végében jobb ha előveszi az ásót és kikaparja a hideg földből. Mert van benne élet, dobog  a szíve, még ha nem is túl gyorsan. A műfajnak évtizedekkel ezelőtt ugyan leáldozott, ám olyan emberek, mint Clint…..
Észak-Amerikai box officeElég gyengén folytatódik a január, az év első filmje, a Boszorkányvadászat a kasszáknál nem mutatott fel jó eredményeket. Egy éve ilyenkor az Avatar dübörgött a mozikban, 50 millió dollárt termelt, mögötte pedig a Sherlock Holmes álldogált. 2009-ben…..
Szeptemberben Mark Romanek elmondta, hogy tíz hónapig dolgozott a Farkasember (The Wolf Man) előkészületein, de a producerekkel nem volt egy hullámhosszon, ezért a forgatás kezdete előtt három héttel lelépett. Helyére gyorsan Joe Johnstont szerződtették. A végső változatot látva…..
Hollywoodban filmet készítenek Dávid és Góliát történetéből. A forgatókönyvet John Payne és Patrick McKay szállította le. A Goliath címre keresztelt film rendezést Scott Derricksonra bízták. Az úriember szállította az adrenalinpumpáló Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The…..
 Bajban a haza, letámadják az oroszok vagy a japánok. Kire számíthatunk a nehéz időkben?Az iskolapad mögött gubbasztó tinikre? Már a Vörös hajnal filmben is pár tizenéves vágott oda a szemét agresszoroknak, nehogy már csak úgy könnyedén elfoglalják az Ígéret Földjét.…..
Filmdroid BUÉK 2010.12.31 15:04:00
Boldogabb, jó filmekben gazdag új évet kíván a Filmdroid stábja. Bizonyára hamarosan mindenki megindul oda, ahol megünnepli 2011 eljövetelét.  Milyen filmmel indítjátok a következő évet az ébredés utáni lencse letudása után?..
Véget ért az év, ismét temérdek alkotás került a mozikba és a tékákba. A nyarat Christopher Nolan mentette meg, Tom Cruise pedig búcsút inthetett sztárstátuszának, Jaden Smith  apja segítségével rálépett a világhír felé vezető ösvényre, Helen Mirrent gépfegyver…..
Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! ..
HJ77 2010.12.24 18:36:22
Vin Diesel a Facebook oldalán írt egy csöppnyi információt a Riddick következő részéről és közzétett egy vázlatot is. A színész elárulta, hogy a film rendezője, David Twohy azt akarja, hogy a harmadik felvonásban háromféleképpen tűnjön fel. Egyrészt lenne a DiNorscio…..
A Your Highnessben James Franco és Danny McBride varázslatokkal és különféle lényekkel száll szembe, hogy kiszabadítsák Belladonnát (Zooey Deschanel). A forgatókönyvet Ben Best írta McBride-dal közösen.  David Gordon Green vígjátékban otthon van, ezt bizonyította már az…..
HJ77 2010.12.22 14:20:30
@doggfather: Hát igen, Ez inkább egy Ananász expressz fantasy köntösben. De nekem nagyon tetszik. Főleg a korábbi előzetes jött be nagyon.:DDD
Dan Brown könyveit több millióan olvassák, a Langdon professzort középpontba állító művei nem csak regény formában fogyott szépen, de a Da Vinci kódon moziváltozatára is rengetegen ültek be. Az Angyalok és démonok címre hallgató folytatás már csöppet gyengébben muzsikált a…..
HJ77 2010.12.22 14:06:15
@Turanga Leela: A megtévesztés foka tényleg jó volt, viszont a Digitális erőd a leggyengébb könyve eddig.
Ki gondolja úgy, ha egy drámákon edződött rendező akciófilmes alapanyaghoz jut, abból csak jó sülhet ki? Joe Wright tette le az asztalra A szólistát (The Soloist), illetve a Büszkeség és balítéletet (Pride & Prejudice), 2011-ben azonban a Hanna akció-thrillerrel jelentkezik. De…..
A Marvel boszorkánykonyhájában javában készül a Thor film, ám az Asylum cég is készül, elkészítik a saját változatukat. A címe Almighty Thor lesz, Cody Deal játssza a címszereplőt, a szebb napokat is látott Richard Grieco lesz Loki, Kevin Nash pedig Odint formálja meg. Hogy…..
Az már biztos, hogy jövőre Nicolas Cage-t nem fogjuk hiányolni, esetleg csömörünk is lehet tőle, hiszen 4 filmben is láthatjuk őt. Vagy ennyire szereti a színészetet vagy pénzügyileg igencsek rosszul áll. A Féktelen harag 3D-ben (Drive Angry 3D) nem kell sokat színészkednie,…..
HJ77 2010.12.22 13:46:51
Továbbra is várós nagyon. Annak is örülök hogy R kategóriás lesz. @purga: Hááát azon kívül hogy régi amerikai autók vannak benne, nem sokban emlékeztet a Halálbiztosra. Ennyi erővel a Hazárd megye lordjaira is hasonlíthatna.
A jövőre várható animáció, horror,  sci-fi, képregényfilmek és fantasy, drámák összeállítás után érkezzen a 2011-es évben mozikba (esetleg DVD-n) bemutatásra kerülő akciófilmek és thrillerekről szóló anyag. Thrillerből szép mennyiség lesz, akciófilmmel nem igazán…..
Martin Lawrence eddig kétszer álcázta magát öreg néninek és most még egyszer belebújik ebbe a jelmezbe. Fiát Brandon T. Jackson játssza, aki egy ügyben fontos szemtanú lesz és el kell rejteni. A legbiztosabb megoldásnak az tűnik, hogy őt is átváltoztatják nőnek és egy…..
HJ77 2010.12.17 08:51:45
Már az előzetes is sokk volt. :) @doggfather: Én láttam a kettest, de bár ne láttam volna...rettenet.
Október végén került ki a netre néhány kép, amelyek azt szemléltették, hogy milyen lett volna Tim Burton Superman filmje. Steve Johnson, az új ruházat készítője most egy videót is közzétett, ami a ruhát mutatja működés közben. Mert hát ez nem a megszokott Superman kosztüm,…..
HJ77 2010.12.17 08:41:30
Hú ez de baromi ocsmányul néz ki. Jó hogy nem lett semmi belőle. @Mese92: Nálam is Az Álmosvölgy legendája a legnagyobb kedvenc. Sajnos az elmúlt 10 évben csak a Nagy hal tetszett tőle. A Majmok bolygója, a Sweeney Todd, a Charlie és az Alice nagyon nem jött be...
Robert De Niro és Martin Scorsese régóta szeretnének ismét együtt dolgozni, csak a megfelelő alapanyagra várnak. Néhány hónapja kiderült, hogy végre rátaláltak arra a történetre, ami mindkettejüknek megfelel. A forgatókönyvet Steven Zaillian, a New York bandái (Gangs of New…..