Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rohaggyámeg

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
Rohaggyámeg 2010.10.28 09:23:26
Élelmiszer-kiskereskedelem Zombifalván: Gergő csirkemellet - az eredeti helyesírás sokkal jobb: csirkemellett - kért a szupermarketben. A szakember félrenyomta a gombot a mérlegen, így a mellizomból majonézes burgonyasaláta lett egy szempillantás alatt. Gergő ennek örül. Mi…..
Rohaggyámeg 2010.10.25 12:43:37
Aki ennél jobb hírt mond ma, az festi magát: a SyFy vett egy nagy levegőt, és belátta, hogy amilyen jó kis dráma lett a Capricából, pont annyira hiányzik belőle a klasszikus űroperai jelleg, az űrcsaták, a küzdelem, a (valahol) agyatlan szórakoztató faktor, mert azt azért lássuk…..
Rohaggyámeg 2010.10.25 12:40:44
A Magyar Televízió felhívására egy néző értékes, az 1956-os forradalom napjaiban készített fényképeket bocsátott a köztévé rendelkezésére, melyeket ma kora délután be is mutatnak. A fotók Rötzer Henrik fotóművész alkotásai. Rötzer Henrik neve csaknem ismeretlen a magyar…..
comment:com Gyönyörű zombik 2010.10.21 10:30:00
Tíz nappal a hivatalos premier előtt kiszivárgott/kiszivárogtatták a The Walking Dead pilotját, igaz, nem a legtökéletesebb minőségben, de bőven a nézhető küszöb fölött. Az AMC a sorozattól azt várja, hogy a Mad Men, a Breaking Bad és az idén bemutatott Rubicion mellé egy olyan…..