Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
  Nem szabadna elbontani, csak egy új feliratra lenne szükség. “Ez a szobor jelképezett mindent, ami Magyarországon az elmúlt években aljas volt, dagályos, kapzsi, hazugan sovén, lelkendezően és fenyegetően öntelt”. Ezt a jobboldali Márai Sándor írta a naplójába, amikor…..
Bornai Tibor Szabadság híd 2013.12.04 20:49:24
Szeretem a főváros hídjait, mindegyiket, de a kedvencem a Szabadság híd. Tetszik az alakja, a színe, az új világítása. És a neve. A szabadság ugyanis sokszor fal némely ember körül. Dölyf. A szabadságom az enyém, azt teszek vele, amit akarok. A valódi szabadság azonban híd.…..
trai 2013.12.05 09:23:35
Bornai Tibor Felhívás 2012.05.28 22:13:00
Kedves barátaim, testvérbátyáim és nővéreim, akik a hatvanas éveket csináltátok! Akikre úgy felnéztem! Akik miatt vagyok most az, aki vagyok. Ugye, emlékeztek még arra az időszakra? Öt-tíz évvel voltatok idősebbek nálam, és azt mondtátok, apáitok megbuktak a vizsgán. Két…..
Rogán Antal egy Blikk feliratú rikkancsfiú szobrot avatott. Puzsér Róbert a facebook-on válaszolt ironikusan, a képeket mi tettük hozzá. Következzenek Puzsér sorai: "Abban reménykedtem, hogy a Budapest közepén felállított rikkancsfiú szobrát méltó módon fogjuk tudni…..
trai 2012.10.07 14:01:05
Ez a szobor társul a nem messze lévő másikhoz, amelyik a 30-as évek posztoló rendőrét jeleníti meg... www.budapest-foto.hu/Bekebeli%20rendor_1.htm
- hja, a "44-előtti" kor vissza-állítási igyekezete... ( pedig, rikkancs még a 70-es 80-as években is volt... és a legkeresettebb újság az "Esti Hírlap" friss számát árulta, már kora délutántól...
A Duna parti Mártír emlékművet gyalázatos feliratokkal firkálták össze. Legszívesebben azt mondanám, elmebetegek, de attól tartok, többen vannak, mint egy zárt osztályra való szerencsétlenség. Ha én Köztársasági Elnök lennék, most odamennék egy vödörrel, és egy kefével,…..