Regisztráció Blogot indítok
Adatok
álomfogó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kockás füzetem, a "mindentudó füzet", ezzel járok orvoshoz. Most már évek óta ugyanazokhoz, vagyis többé nem néznek rám döbbenten, de bármikor új praxisba megyek valami szakrendelésre, menetrendszerűen hátravágja magát az épp következő egészségügyis aki lát. Óriási segítség neki persze: az…..
álomfogó 2017.11.02 10:41:39
isolde No milk today 2013.07.08 11:00:03
Hát akkor tejeskávé, jegeskávé, kakaó, cserpes joghurt, füstölt sajtok, camembert, márványsajt, feta, mozzarella, mascarpone, túrós táska, kakaós csiga, lekváros bukta, túró rudi, mandulás magnum, málnás cornetto, dömötöri fagylaltkelyhek, csokipuding, sajtos rúd, spar teljes…..
Piroska és Farkas 10 het 4 nap 2013.01.08 14:29:16
Nagyon megnőtt a hasam. Pedig csak 36 mm Ő. Onnan tudom, hogy ma reggel bementünk a kórházba, mivel tegnap este óta valami lé folydogál kifelé, aminek nem kéne, és amely olyan barnásrózsaszínesvizeshalovány, meg néha a barnák. Meg sajog is itt-ott belül, alul, mindenhol. Meg amúgy…..
Piroska és Farkas 9+3 2012.12.30 19:23:36
Engedelyt kaptam a 2 napos eltavozasra. Fura, mert nem en kertem, a dokim mondta, megis alairattak velem, hogy sajat felelossegre teszem....januar 1. Reggel ftl8-kor ott kell lennem. Dr Kimondhatatlannevu meg csinalt egy uh-t, 9+3 merte es pont itt is tartunk, 26mm a kis Gumimacink. A szivhangja meg…..
Én, avagy Mancinénidrága úgy hat hete sajnálom magam az esztéká rogyadozó folyosóin, várakozom hosszúra nyúlt órákat (egyik alkalommal ötésfelet, majd az ajtó elől betelefonáltam nekik, hogy mégis, meddig kéne várnom, már régen lement mindenki, aki előttem és utánam…..
Vendégblogger-poszt következik: kispite úgy érezte, a következő babakocsiról mindenkinek tudnia kell! 2011 tavaszán új korszak nyílik meg a kétgyermekes és ikergyerekes családok előtt! Ekkor dobják ugyanis majd piacra a Bugaboo Donkey nevet viselő öszvér-babakocsiját. Ez egy…..
Ez itt az újabb millió dolláros kérdés, amelyre - szokásomhoz híven - nem fogok mindenkire érvényes, tuti választ adni. Erre a kérdésre ugyanis így ebben a formában nincs válasz: a gyerekekről csak egyesével, külön-külön lehet megmondani, szempontok egész sorának átgondolása…..