Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spiriman

92 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 4 hét intenzív gyakorlásának ez volt a legkiemelkedőbb eredménye: Azt mondja tegnap a nő, hogy akár az is előfordulhat, hogy amikor visszajön 2 hét műlva a volt pasija, akkor lefekszenek egymással. Van még benne olyan szexuális vonzalom felé, hogy elképzelhető, hogy azt még meg fogja…..
Már több mint egy éve esténként rendszeresen érzek feszültséget a combomban, amitől többnyire el tudok aludni, viszont a hajnali első ébredés után már nem tudok visszaaludni.Ezt eddig úgy orvosoltam, hogy este lefekvés előtt végeztem 15-30 perc guggolást, ami úgy lefárasztotta a combomat, hogy…..
A ma reggeli meditációm jó pár összefüggést megvilágított a férfiasság, megfelelés témaköreiben.Gyerekkorom eddig nem vizsgált, nem megdolgozott emlékei mutatnak egy összefonódást, mintha ebbből a 4 mintából tevődne össze a jelenlegi probléma kupac: 1. Általános iskolás korom egy évtizedig tartó…..
Előző posztomban írtam arról, milyen megalázóak érzem, hogy egy olyan minőséget kellene kifejlesztenem, ami a rivális pasinak megvan, belőlem meg hiányzik. Erről az ellenérzésről, ellenállásról írnék most pár gondolatot. Alapvetően megszoktuk azt, hogy milyen személyiségek vagyunk. 20-50 év alatt…..
A párom még mindig odavan az előző pasijáért, annak férfiassága, szexualitása iszonyúan vonzza.Nem kis munka ezt nap mint nap feldolgoznom, de egészen jól haladok vele, már alig-alig érint meg és kezdem látni a mögötte levő üzenetet: fejlesztenem kell a férfiasságoamt, szexualitásomat. Itt nem a…..
Elmentünk kirándulni barátokkal és a volt párommal a Cuha szurdokba. A táj gyönyörű, az őszi színek megigéztek - volna, ha tudok figyelni rá. Ugyanis a volt párom az út első harmadában végig a friss partnerét dicsérte, istenítette, ami kezdett egyre jobban nyomasztani.Nem akartam leállítani,…..
Itt volt nálam egy oldásra a volt párom és ahogy a végére értünk az Ő folyamatának, automatikusan bekapcsolt nálam az enyém. Feljött a 3 évvel ezelőtti majdnem meghalásom emléke és erős zokogás közepette törtek fel a benne elrejtett érzések, főleg fájdalom.Fájdalom a halálhoz kacsolódó elvesztés…..
Hetek óta dolgozok újra a pénz tudatosításon. Sok-sok óra gyakorlást beletettem már és a múlt héten azt éreztem, hogy a végére értem. Nincs több, feldolgoztam mindent és nem is érdekel már, olyan mintha leszálltam volna erről a lóról. Valószínűleg ez nem teljesen igaz, csupán csak egy pillanatnyi…..
Kezdett gyanús lenni, hogy egyre többet kell dolgoznom, egyre jobban feszítenek a feladatok, pedig már nagyon komoly feladat managementet végzek, de mégis rám dől, nyomaszt ez a sok munkaPersze, én vállaltam ennyi feladatot, próbáltam is a vállalást oldani, de annak még nem értem a végére. A…..
Egy biológus kutató azt vallja, hogy a faji, de akár a társadalmi szokásaink jó része is lehet, hogy egy morfogenetikus mező által kódolódik belénk.Aztán lehet, hogy írt a személyes morfogenetikus mezőről, de az is lehet, hogy csak én olvastam félre. A lényeg az, hogy amikor erre ránéztem, hogy…..
Sok év, sok gyakorlásának eredménye, hogy elértem azt a szintet, amikor a szándék képes akadálymentesen cselekvésbe áramolni. Több mint 15 éve kezdtem foglalkozni tudatosan a cselekvésemet blokkoló félelmekkel, gátlásokkal. Nehéz út volt, rengeteg oldáson mentem át, mire elérkeztem oda, hogy most…..
Végre sikerült megélnem egy pár órára a teljességet!Ahogy tegnap sétáltunk a párommal az utcán, jött egy gondolat - már nem tudom miről szólt - és a következő pillanatban belekerültem a teljességbe.Nem volt fullos mélység, de elég nagy volt ahhoz, hogy estig kitartson. Azt éreztem, hogy kibővültem,…..
Még mindig küzdök az alvással.Már nem olyan nagy az ellenállásom, fejben már elhiszem, hogy szükség van rá és az időt sem sajnálom tőle annyira, de azért a legutóbbi meditációmban azt vettem észre, hogy nem fogadom el a szívembe az alvást, van bennem valami kizárása annak. Belementem az elfogadásba…..
A napokban többször is belekerültem spontán módon a Mindentudás abszolút-állapotába.először csak azért, mert azon gondolkodtam, hogy mennyi dolgot megtanultam már és mennyi mindent fogok még tanulni az életben. Aztán eszembe jutott, hogy milyen lenne, ha egyszerre csak elfelejtenék minden eddigi…..
Már hetek óta nagyon erősen vágyom a teljességre. Belülről mélyről jön a vágy, hogy megtaláljam, de azt érzem, hogy a közelében sem vagyok, még elképzelni sem tudom. Más abszolút állapotok elérésével nem nagyon van gondom, kivéve még a boldogságot. Az régen igen jól ment, most annyira el vagyok…..
Jött pár gondolat a tegnapelőtti abszolút állapotomhoz az azt követő tiszta tudatállapotban: Mennyire nagyon fontos, az önmagam és mások teljes, TELJES elfogadása. Nem kihagyni semmit sem az elfogadásból! Akárcsak egy hajszálnyi is kimarad belőle, már képes lekorlátozni, nem tapasztalhatom a magam…..
Ma egy olyan abszolút állapotba léptem, amilyet korábban el se tudtam képzelni!Először belecsúsztam egy Egység állapotba, majd onnan átmentem az Ürességbe. De ami a legnagyobbá tette, amikor eme két állapot egyszerre volt jelen! Egyszerre voltam minden és semmi. Nem tudtam volna elkülöníteni, hogy…..
Szinte hihetetlen számomra is, hogy megváltoztak a mindennapjaim.Már hetek óta napi 2-3 oldást végzek és majd mind után órákig valamilyen kiterjedt, feloldódott, végtelen abszolút állapotban vagyok. Olykor elérem az éntelen állapotot is, vagy valamiféle felébredett állapotot. Sokszor azon kapom…..
Erősen jött tegnap óta, hogy foglalkozzak ismét az öregedés-fiatalság témákkal.Belementem egy 2 órás meditációval és elég sok mindent felszínre hozott: Elutasítom a fiatalságot, mert lenézem a fiatalokat a butaságuk, felszínességük miatt. Ez az életközép szakaszomba érkezéssel alakult ki, amikor…..
Voltam egy természetgyógyászati felmérésen, ahol azt mondták, hogy kevés a sejtjeim víztartalma, lehetne több is. Valamiért nem veszi fel a szervezetem jól a vizet, pedig elég sokat iszok, csak éppen ki is jön mind. Gondoltam, miért ne lehetne erre is oldani egyet?!Megvizsgáltam milyen elakadásom…..
Jól sejtettem, a pénzügyekben be kell járni minden szintet. Ma sikerült megint eggyel fentebb lépni belül, de ez az első olyan szint ahol nem a mínuszon, a hiányon kell dolgoznom, hanem végre a pluszt, a fejlődésnek - még ha alacsony, de mégis - egy pozitív fokát tudtam megélni, befogadni! Örülök…..
Mi lenne, ha az ego elkülönültségét nem mint egy hibát kezelnénk, hanem úgy tekintenénk rá, mint amit én akartam valamikor megélni és tessék, most itt van rá a lehetőség!Ez a hozzáállás egészen megváltoztatni a gyakorlás irányát, mert így például lehetne egy olyan gyakorlatot - életfelfogást…..
Az elmúlt hetekben egyre többször tűnt fel, hogy bár nincs nagy baj a párkapcsolatommal, mégsem vagyok benne úgy boldog, ahogyan régen.Látszólag minden rendben, szeretem, élvezem is, de nem adja azt a boldogság szintet, amit régen.Lehet, hogy ez nem is baj, hiszen mostanában nem is ezen volt a…..
Az életcélom feloldása utáni nap feljött, hogy az nem csak cél volt, hanem van mögötte egy elég erős vállalás is, amit nem tudok elengedni csak úgy. Ezért belementem meditációban a történetbe és előjött valami előző életes emlék ahol felvállalom a munkát, a segítést, elvállalom ezt a küldetést.A…..