Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eukonform

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
eukonform 2007.10.04 10:15:12
Az a szomorú helyzet, hogy mostanság CSAK a szocik/szdszesek lopnak. A Fideszesek nem, vagy alig.
Még szomorúbb, hogy nem azért van így, mert a szocik/szdsz-esek ab ovo lopósak lennének. Hanem azért, mert
1. van kis hazánkban egy néhány senkiházi (tíz darab és tízezer darab között valahol), akik a helyi potentátságukat fenntartandó, odacsapódnak az aktuálisan kormányzó politikai erőhöz és
2. van rá lehetőségük, hogy ebből nyerészkedjenek.
Ha a Fidesz/Jobbik/Munkáspárt lenne hatalmon 2002 óta, akkor ezek a senkiházi(a)k fideszesnek/jobbikosnak/komcsinak mennének. (Ha hagynák őket).
Ja, hogy vannak politikusok, akik most (találd ki, hogy melyik országban) kormánypárt-elnöki székben ülnek, de nemrég még a nagymamájuk korteskedett mellettük, mondván: milyen jó ministráns volt az unoka? Hát igen. Bizonyítható, hogy nem csak senkiházik mennek el megélhetési politikusnak. Abban az időszakban persze, amikor még van privatizálható állami vagyon. Ha már fogytán, akkor elöljár a jó példával, nem halmozza tovább a ... (pozíciókat) és lemond a miniszterségéről (az off-shore üzlet sok időt visz el).
Fletónak igaza van. Ő már túl van mindezen. Az ország eladva, vagy jó úton van afelé. Azt a százvalahány tisztség(?)halmozó szoci képviselőt, akik most lázonganak, úgysem választják meg legközelebb. A fiatalságnak ciki ifjúszocinak elmenni, a bótot itt is be kell zárni mindenképpen. Vagyonosodási vizsgálat? Ugyan. Hamarabb el lehet tüntetni, biztos helyre, mint ahogyan bejött. De azért jól hangzik.
A mór megtette a kötelességét, kivéve egyet. A söpredéket át kell irányítani a Fideszhez. Ez még jól jöhet a rövidesen kezdődő ellenzéki időkben.