Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trénerbá

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Később felnőtt fejjel légvárat is építettem én,Színes reményekkel, szerelemmel díszítettem én.Aztán jött valaki, hazudott, és összedőlt a vár,Utólag már sopánkodni kár.”Az Apostol együttes egykori nagy slágerének szövegét nem a magyar röplabda 2012-es helyzetéről…..
trénerbá 2012.08.26 14:27:33
@Sanyialó: Ottapont!!! :)
Tavaly után ismét bejut-e a bajnoki elődöntőbe az Újpest, vagy fennállása során első alkalommal a Békéscsaba kerül a legjobb négy közé? Ez volt a tétje a női NB I negyeddöntőjében a csütörtök esti ötödik meccsnek. Az utolsó találkozó „természetesen” öt…..
A szövetség kedden este tudatta a Magyar Távirati Irodával az a hétfői hírt, miszerint az Újpesti TE női csapata anyagi okokból visszalép a Közép-európai Liga további mérkőzéseitől. A klub képviselői jelezték az MRSZ-nek, hogy a beígért szponzori pénzek nem érkeztek meg,…..
Az elmúlt hetek eseményei alapján sajnos nem kérdés: válságban van a hazai röplabdaklubok többsége. De mi lehet a megoldás? Vitaindító cikkünkhöz véleményeket, hozzászólásokat, ötleteket várunk! Ahogyan az elmúlt hetekben arról beszámoltunk, számos magyar röplabdacsapat…..
A magyar női válogatott 3:0-ra kikapott Csehországtól az Euroliga negyedik fordulójának első mérkőzésén, Budapesten. A mieink folytatták azt a rossz sorozatukat, amely során mindig vesztenek pénteken, hazai közönség előtt, illetve tévéközvetítéses meccsen. Statisztika itt!…..
A Békéscsaba nyerte a leányok Országos Ifjúsági Kupa (OIK) hatos döntőjét Kaposváron, miután a fináléban 3:1-re győzött a címvédő Vasas ellen.Nem kezdték jól a meccset a fővárosiak, rendkívül hullámzó volt a teljesítményük, az ütőjátékosok nem találták a ritmust. A…..
A székesfehérvári MÁV Előre a várakozásoknak megfelelően 3:0-ra legyőzte a kétszeres címvédő, ám az idén már Sándor Renáta nélkül felálló BSE-FCSM csapatát a gödöllői junior négyes döntő második találkozóján. A városmajori együttesnek egy szorosabb szettre futotta,…..
Szezonvégi évértékelő közleményt jelentett meg honlapján az Újpesti TE női röplabdaszakosztálya. Az anyagból kiderül, hogy a vezetőség szemszögéből a szezonban elért eredmény nem tudta az elvárásokat teljesíteni, illetve az is, hogy erősen kérdéses Farkas Mihály edző…..
Régóta izgett-mozgott bennem a gondolat, látva ritka nemzetközi eredményességünket, hogy csak egy pillanatra belessek egy másik ország röplabdás titkai mögé, meglessem azokat a hétköznapokat, ami miatt mások rendre jobbak kis hazánk fiainál, lányainál. Persze a teljes…..
Az Újpesti TE női csapata javában készül a címvédő BSE elleni Extraliga-elődöntőre. Az UTE 21 éve szerepelt utoljára a legjobb négy között, és akkor meg is nyerte a bajnokságot!– Az edző szemszögéből tekintve milyen volt a csapat teljesítménye a negyeddöntőben?Farkas…..
29 csapat 102 játékosának részvételével került megrendezésre február 4-én, pénteken a káposztásmegyeri Csokonai Gimnáziumban az I. Cápa Kupa Zsinórlabda és Szupermini Röplabda Torna. A szervezők elsősorban a IV. kerületi és környékbeli oktatási intézmények és…..
Kedden délután Jászberény – NCK-Kazincbarcika mérkőzésre került sor a női NB II Keleti-csoportjában. Ez a 14. fordulóból előrehozott meccs volt, mivel a jászságiaknak a diákolimpia hétvégi, szegedi VI. korcsoportos országos döntője miatt nem felelt meg az eredeti időpont.…..
trénerbá 2011.02.17 21:51:20
Kern András után szabadon: Elfogtunk egy levelet... Ez azonban korántsem olyan humoros, mint a közkedvelt színész vasárnap esti írásai. Ezt az MRSZ főtitkára küldte, és arról szól, hogy 19 edző engedélyét visszavonják! A levelet természetesen tartalmi változtatás nélkül…..
trénerbá 2011.01.25 08:54:24
@olyan8: Azt kell mondjam, igazad van. Valóban fel tudtam volna készülni megfelelően, úgy hogy az se az én szakmai nívóm alá ne essen, se a megjelent edzők elvárásainak a szintje alá ne kerüljön. Az igazság az, hogy volt egy kis félreértés ezzel a dologgal kapcsolatosan, és ennek köszönhetően maradt el a konkrét szakmai előadás.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy mindenki előtt ott volt a lehetőség megjelenni, sőt az utána tartott szakmai beszélgetésen is részt venni. Amin, ha jól emlékszem Te magad már nem voltál ott...
trénerbá 2011.01.26 21:36:49
@bea77: Igen, valóban kevés ez a mostani "továbbképzés", kellene több és jobb. Azonban a magyar edzői társadalom nem biztos, hogy teljes mértékben értékelné...Kritizálni és gúnyolódni könnyű. De lehet megfogadom a "tanácsodat" és jövőre javaslom majd a szombathelyi továbbképzést....
Furcsán kezdődött a leány Országos Gyermek Bajnokság tapolcai fordulója, mivel a két vendégcsapat, a Kaposvári USE és BSE közül a fővárosi együttes nem érkezett meg. Az egyetlen mérkőzés kezdetekor pedig az is kiderült, hogy a hivatalos játékvezetők is távol maradnak ezen a…..
A vártnál simább, de még ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott a házigazda BSE-FCSM a vendég TEVA-Gödöllői RC felett a női Extraliga alapszakaszában, a tízedik forduló rangadóján. A hazaiak a játék minden elemében felülmúlták riválisukat, akiknek így a…..
Röplabda blog Magyar Kupa, nők 2010.10.19 11:38:00
Résztvevők• BSE-FCSM (BSE Röplabdacsarnok, Budapest, Szamos utca 2/c).• Újbuda TC (Csepel, Bajnokok Csarnoka, Béke tér 1., illetve Gabányi László Sportcsarnok, Budapest, Hauszmann Alajos u. 10.)• MÁV Előre SC (Jáky József Műszaki Szakközépiskola,…..