Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coroners

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grandpierre Atilla csillagász és zenész - de lehet, hogy fordítva -, vagy újabban inkább az élet minőségét kutató tudós. Aki képbe akar kerülni munkásságát illetően, nekiállhat például átböngészni a honlapját, napokra ott ragadhat cikkeket, interjúkat, tanulmányokat…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
coroners 2010.10.22 10:10:13
@total eclipse:

...és a kommented alapján te is valamelyik két általad említett kategóriába tartozol.

Nem az a baj, hogy segíteni akart. Csak mert nem úgy jött volna a segítség, ahogy ő gondolta, ezért tartunk most itt. Át kellett volna adnia a kulcsot a biztonsági őrnek, aki azért van ott, és mindenki ment volna az útjára. Annak az őrnek nem ez az első talált tárgya, van egy megszokott rend és utasítás erre az esetre, aszerint jár el. A hölgynek ezt el kellett volna fogadnia. Egyikönk se szól bele a másik munkájába, hogy mit, hogyan tegyen. Azt pedig hagyjuk, hogy nem bízik az őrben, akkor miért áll le vele beszélni? Ha ellenőr kéri a jegyedet, neki se add oda, lehet, hogy zsebre játszik. Ha biztosítást kötsz, pénzt ne adj, lehet, hogy csaló. stb....
coroners 2010.10.22 10:15:48
@Desmond77:
A hangosbemondó nem csak a hölgynek, szólt, hanem a egynémelyik hozzászólónak is. Megint csak az jön vissza, hogy ezt kellett volna tenni, azt kellett volna tenni, holott senki nem ismeri a pólus belső rendszerét, és a hangosbemondót sem. Akkor nem kéne véleményt mondani róla.

Ugyanis csak a rendszámot lehet bemondani, mást nem. Hátom betű, három szám. Ennyi. Se autótípus, se fiatalember fáradjon az autójához szövegre nincs lehetőség.
coroners 2010.10.22 10:34:25
@Desmond77:

Örülök az utolsó két hozzászólásnak. Ezzel részemről a téma lezárva, örülök, hogy elmondhattam a véleményemet, mind mindenki más.

További szép napot mindenkinek