Regisztráció Blogot indítok
Adatok
calvadossa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. október 8-án (pénteken) 18 óra után pár perccel, beszélgetés közben, váratlanul, minden előzmény nélkül rosszul lett a férjem, elvesztette az eszméletét. Azonnal hívtam az ügyeletes orvost, elmondtam a tüneteket és telefonálás előtt és után próbáltam újraéleszteni…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Tisztelt Praxis!   Nemrég egy teljes kivizsgálás alkalmával szembesültem a kórházakban (legalábbis abban a budapesti intézményben, ahol én voltam) uralkodó áldatlan állapotokkal. Ezért elsősorban nem a dolgozókat teszem felelőssé, hiszen találkoztam szép számmal…..
Praxis Kinek sürgős az ellátás? 2010.10.18 06:00:00
Történt velem még év elején, hogy hólyaghurutom lett, életemben sem volt, de sejtettem, hogy ez az lehet. Miután éjjel vettem észre, szépen felhívtam az ügyeletet, csak azért, hogy egyeztessem, jól tudom-e, mit kell ilyenkor tenni (sok folyadék, aztán persze majd orvos). Minden…..