Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gluid01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a hely előnyből indul nálam, hiszen általában edzésből hazafelé menet szoktam bekapni náluk egy gyrost, ezzel együtt csak középkategóriásnak érzem a kajájukat. Ennél persze azért tudományosabbak vagyunk. Az mindenképp jó pont, hogy lehet csirkéből meg borjúból is kérni,…..
Ha valaki könyvet olvas, ideális esetben azonosul az egyik szereplővel - erre épül a Mint Vinetu könyvüzlet reklámkampánya, amin a litván Love Agency dolgozott.  via ibelieveinadv.com ..
Hogy őrizzük meg a focisör imidzsünket, ha a BL meccsek szüneteiben mindenhonnan Heineken folyik, ha az ország egyetlen valamire való bajnokságának névszponzori pozíciójából kitúrt bennünket Csányi bácsi azóta is nagy közismeretlenségnek örvendő ótépés cége (lásd Monicomp…..
Munkatársunk Costa Ricán járt. Azt hittük, ez jó alkalom lesz arra, hogy első kézből tudósítson minket arról, hogy milyen a reklám helyzete ma egy egzotikus országban. Tévedtünk.   Az egyház viszont egészen kreatív módon kommunikál a…..
Ezeket a képeket elnézve a válasz határozott igen. Az Antrepo csomagolástervező cég ötletes projektje legalábbis azt bizonyítja, hogy a kevesebb valóban több tud lenni. A cég tervezői próbaképpen megfogtak egy sereg ismert és jól bejáratott csomagolású terméket, majd a játék…..
Akárki megirigyelheti Dietrich Mateschitz szigetvásárlását. A milliárdos - akinek a neve a Red Bull Forma-1-es csapatának tulajdonosaként lehet ismerős - ugyanis Új-Zéland környékén vásárolt egy szigetet, amit egy, a világ elöli tökéletes búvóhelynek épített meg.Mateschitz…..
Exberliner Január 2. 2009.01.02 10:12:00
!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --> Itt az új év bizony. A szilveszter jópofa mulatság volt. A Kulturbrauereiba nem mentünk. Az előzetes figyelmeztetések ellenére ellenőriztük a bejáratnál sorban állókat, de bizony ott tényleg a húszéveseké a világ,…..