Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nandee

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parkolás (most, hogy egyre szaporodnak az autók a kisvárosokban is) nem egyszerű művelet. Bizony okozhat bosszantó pillanatokat, amikor mi már a nyolcadik kört tesszük meg a bevásárlóközpont parkolójában szabad placc után kutatva, míg valaki ezalatt pofátlanul két helyet foglal el egy autóval.…..
Nandee 2018.12.30 23:18:03
@livengood: Szomorú hogy a nagycsaládos helyre beáll más, de a kreszben nincs ilyen fogalom, tehát max zavaró. Egyébként ha hatan vagytok, akkor csak van egy valaki aki legalább 16 éves és/vagy meg lehet benne annyira bízni hogy a kisgyerekekre figyeljen, és mielőtt beállsz, vagy amíg kiállsz, adig figyeljen rájuk, és kényelmesen kiszállt mindenki, és nem rongáltad szándékosan a többiek kocsiját.

Viszont szerintem egyszerűen kamu amit írsz, mert ha egy darab ásványvizzel, vagy három bevásárló kocsinyi cuccal szállsz be a kocsiba, pont ugyan annyira nehéz, mert a csomagtartóba még akkor is be tudsz pakolni ha egy cm-re állnak meg mellet, hiszen nem mögéd állnak.

De az is jó, ha elmész a gyerkőcökkel, és ha rácsapja a gyerek valakire az ajtót, begyűrsz egy 20.000-t a vezető oldali ajtóhoz, hogy kifizesd a kárt, gondolom ezt is többször megtetted ilyenkor :D
A fővárosi közlekedési cég forgalomba állította a fura körülmények között Budapestre került, használt Volvo hibrideket. A környezetbarát járművek azonban nagyívben elkerülik a belvárost, inkább a külvárosban, amolyan falusias környezetben szennyezik kevésbé a levegőt. Így a belvárosban maradtak az…..
Nandee 2018.02.16 20:23:50
@báró Csekonics: Mivel a hibrid rendszerek lassulás közben (avagy "fékezés" közben töltenek, ezért a gyakori megálló nem hátrány. Valószínű, hogy inkább olyan helyre rakják ahol kevésbé vannak kitéve rongálásnak.
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.24 17:50:00
Ahogy ígétem, ezen a héten bannercserék lesznek, így kiraktam egy újat, amit "Tach" készített nekem. Igaz, nagyon nem akartam olyan bannert a blognak, ahol én vagy a bemutatott játékok karakterei szerepelnek, de ez annyira ötletes, hogy ezt kár lett volna kihagyni. Pár napig…..
Nandee 2008.04.24 22:08:19
Rossz PC Juniorok Halooo2(2) 2008.04.21 20:10:00
Pocok írta, hogy egy ideig abbahagyja a videózást :) de előtte itt a Halo 2! :DTÖRÖLT VIDEÓ..
Nandee 2008.04.24 20:31:03
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Nandee 2008.04.23 08:04:43
Az Airborne Hero videómban megemlítettem, hogy mi a fenét keres pár EVM-es borító közepén egy kék négyszög? Hogy történhet ilyen? Érdekes módon, amikor a Tesco átveszi ezeket a játékokat, akkor már rendesen néznek ki.(Ha már a játék szar, legalább az nézzen ki valahogy, nem…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Postal 2-őt szeretjük. Az ilyenekért is. Igaz, ez valami feltört verzió lehet. Köszönöm Sziszkónak a linket ..
Nandee 2008.04.06 21:31:11
Én és a haverom nagy valószínűséggel fogunk csinálni 1 online játékot. Nevét nem tudjuk nem tudjuk miről szoljon meg bármi egyéb azt tudjuk hogy meg fogjuk csinálni hogy mikorra lesznek információk háát ugy kb 1 hónap de lehet h csak 2 hét!!..