Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent Petra

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánvaló, hogy naiv ügyfelünk, Viki nem olvasta a Darshan-udvar hitvallását, különben ez a jelenet nem jöhetett volna létre:Gondoltam megosztom veletek vasárnapi ebédem történetét a Darshan udvarban. Talán nem csak én találom felháborítónak, hogy a pincérünk önhatalmúlag…..
Az Én Blogom Nem is tudom 2007.09.26 22:17:00
Két oka van annak, ill. 3, hogy írok ide megint. Először is van időm. Itthon punnyadok a papírzsepihalom közepén és ekkor van időm ilyesmire. Elég rossz arány, hogy augusztus eleje óta nem volt, mármint időm. Érted?! Nah, a második ok, hogy hivatkozás vagyok egy másik blogban,…..
Az Én Blogom Mit kell csinálni? 2007.08.18 18:12:00
Ilyenkor mit kell csinálni? Szöveget szerkeszteni tetszés szerint?! És ki fogja elolvasni ezt a kis irományt? Senki? Sebaj! Majd szórakoztatom magam. Huh, hát, ez eddig elég kevés... Hogyan lesz olyan szép, mint a többi, amit eddig nézegettem? Képek, háttér, stb. Akkor el is kezdem…..
Kriszta is meglepődött, amikor a Barát-taxi diszpécsere a két héttel előre rendelt reptéri transzferre egy sor odavissza smsezés után azt bírta mondani, hogy menjen inkább Zónával. A Homár mondjuk nem egészen érti, mire ekkora rákészülés, de a levél tényleg vicces: Két…..