Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BEKO

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy újabb olaszos hely – ezt is gondolhattam volna legyintve, amikor megláttam az első Bellozzot annak idején a városban. De komolyan, miért van ez? Oké Itália, Csáó Itália, Boungiorno Itália, Buona sera Itália, hagyjuk már. Mi ez az olaszmánia?..
BEKO 2020.01.23 15:48:42
@Ínyenc Fenevad: A lényeg ott van a részletekben is. Ha leírod, hogy a tészta túl puhára főzve, vagy egyéb részre hajló kritikát, akkor mint olvasó szeretem a többi sort is konzekvensnek látni mert pont hogy azonosulni tudtam soraiddal ezt leszámítva.
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
A napokban több órát töltöttem vonaton, és módomban állt megfigyelni, hogyan viszonyulnak az emberek az automata ajtó témájához. Az IC első osztályon (lehet, hogy máshol is) olyan ajtó volt, amelynél a kilincset a nyitásirányba kissé megnyomva kinyílt, majd automatikusan bezáródott. Ezt…..
Biztos lehetne hülyébb címet is adni ennek a posztnak, de lusta vagyok kitalálni egyet, kommentekben tessék panaszkodni, ha muszáj. Szóval kijött az első adag hivatalos kép a Trónok harca nyáron induló hetedik évadához, mi meg okoskodunk egy kicsit a látottak alapján, és a sztori vonalára igyekszünk…..
BEKO 2017.04.21 13:19:51