Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dögei

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugodtan ki lehet mondani a gazdasági bizottság kormánypárti többségéről, ők bizony már nem emberi lények, megrekedtek az evolúció olyan zsákutcájában ahol nem feltétel a gondolkodás, a józan ész, a szolidaritás. Ők régóta Orbán Viktor bábjai, akik eladták a lelküket a közpénz nyújtotta…..
JóVáros Blog Nem értik 2014.01.09 12:47:24
Nem akartam ma írni, mert azt kérték sokfelé, de én egy renitens, öntörvényű barom vagyok, eddig bírtam. Úgyhogy írok mégis. Nem azért lettem pártonkívüli magányos harcos, hogy hallgassak, amikor ég a ház. Mert ennek az egész csapatnak fingja nincs a Néplélekről. Remélem…..
Dögei 2014.01.09 19:58:53
@Zsuzsanna Heltai: Egyetértek veled!
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..
A színvonaltalan, összeszedetlen és megosztott ellenzék helyett erős, kritikus és konstruktív pártot hoz létre a Fidesz-MPP. A Nemzeti Ellenzéki Együttműködés Pártja azokra a szavazókra számít, akik bizonytalanok vagy kormányellenesek, de az ellenzék egyik alakulatában…..